A holland labdarúgó-válogatott 0–0-s első félidőt követően 3–0-ra nyert Jakartában felkészülési mérkőzésen Indonézia ellen.
A végeredményt Arjen Robben állította be Jakartában (Fotó: Reuters)

Wesley Sneijder már a 80 ezer néző előtt lejátszott mérkőzés 1. percében betalált, de les miatt nem adták meg a gólját. Szabályos találat az első félidő további részében sem született, a fordulás után azonban Siem de Jong megszerezte első, majd második válogatottbeli gólját. Az Ajax 24 éves támadója egyébként a negyedik De Jong a történelemben, aki eredményes volt a holland válogatott színeiben.
Az indonéz kapus, Kurnia Meiga számos bravúrt bemutatott, jóformán csak neki köszönhetik a hazaiak, hogy nem kaptak ki hat vagy hét góllal. Hanem csak hárommal, ugyanis a végén még Arjen Robben is betalált. Az oranje 2011 szeptembere óta először úszott meg kapott gól nélkül idegenbeli mérkőzést, akkor Finnországot verte meg 2–0-ra.
A hollandoknál a kezdőben Jasper Cillessen, Jens Toornstra és Miquel Nelom révén három újonc volt, majd csereként Dwight Tiendalli is debütált, így Louis van Gaal kapitánysága során már harmincegyre nőtt az oranje-újoncok száma.
Indonézia–Hollandia 0–3 (S. de Jong 57., 67., Robben 90.)
Az olasz labdarúgó-válogatott a Konföderációs Kupát megelőző utolsó felkészülési mérkőzésén Rio de Janeiróban meglepő, 2–2-es döntetlent játszott Haitival, pedig már a 19. másodpercben megszerezte a vezetést Emanuele Giaccherini jóvoltából, majd Claudio Marchisio találata után egészen a 85. percig két góllal vezetett.
Haiti–Olaszország 2–2 (0–1)
Rio de Janeiro. V: 
De Lima Enrique (brazil)
Olaszország: 
Sirigu (Marchetti, a szünetben) – Maggio, Bonucci, Astori, De Sciglio – Candreva, Aquilani (Marchisio, 72.), Giaccherini (De Rossi, 54.) – Cerci (El Shaarawy, 60.), Diamanti (Montolivo, 54.) – Gilardino (Balotelli, 54.). Szövetségi kapitány: Cesare Prandelli
G: Millien (85. – 11-esből), Peguero (92.), ill. Giaccherini (1.), Marchisio (73.)
Norvégia legjobbjai mindeközben Macedónia válogatottját győzték le 2–0-ra Oslóban. A skandináv csapat góljait Per Ciljan Skjelbred és Daniel Braaten szerezte.

Norvégia–Macedónia 2–0 
(Skjelbred 9., Braaten 79.)

Észtország–Kirgizisztán 1–1 (1–0)
Tallinn, 
Le Coq Arena.
ÉSZTORSZÁG: Kotenko – Sisov, Rähn, Reintam (Bärengrub, 56.), Teniste (Kruglov, 63.) – Puri (Luts, 77.), Mosnikov (Vunk, 70.), Lindpere – Kink (Voskoboinikov, 70.), Zenjov, Hunt (Dmitrijev, 57.)
G: Puri (45+2.), ill. Kharchenko (67.)