Vanessa Paradis szerint volt párja nagy hibát követne el azzal, ha feleségül venné Amber Heardöt.
Exe, Vanessa Paradis könyörög Johnny Deppnek, hogy ne vegye feleségül új barátnőjét, a 27 éves Amber Heardöt - számolt be róla a National Enquirer.
Paradis és Depp 14 évi együttélés után tavaly szakítottak, s mivel két gyermekük is van, Vanessa különös aggodalommal tekint volt párja új kapcsolatára, amely őszerinte a gyerekek lelki békéjét is veszélyezteti.
Fotó: AFP
"Vanessának meggyőződése, hogy Ambernek Johnny pénzére fáj a foga, ezért vetette ki rá a hálóját és harcolta ki a lánykérést. Vanessa nem hisz benne, hogy ez a kapcsolat tartós lehet, ezért határozottan ellenzi az esküvőt" - árulta el a bulvárlapnak egy bennfentes, aki szerint az egykori modell attól fél, hogy gyerekei túlságosan közel kerülnek apjuk új kedveséhez, s lelkileg ők is sérülhetnek, ha válásra kerül a sor.
A 40 éves Vanessa Paradis nemrégiben egy a Grazia magazinnak adott interjúban azt mondta, nem zavarja, hogy volt párja immáron másba szerelmes, de azért már akkori nyilatkozatában is fellelhető volt némi szkepticizmus. "Egyszer küzdünk a szerelemért, máskor ki akarunk törni belőle" - válaszolta a Depp új kapcsolatát firtató kérdésre.