Az énekes a most nyilvánosságra hozott adatok szerint 23 millió dollárral kárpótolta azokat a családokat, akiknek a kisfiait megrontotta.

Michael Jackson körülbelül 23 millió fontot fizetett ki olyan családoknak, akiknek a gyerekeit szexuális zaklatta - írja a Mirror. A Sunday People olyan FBI aktákat hozott nyilvánosságra, melyekből egyértelműen kiderült: sok esetben a szülők tisztában voltak vele, gyermeküket molesztája a sztár. Amikor panaszkodni kezdtek, ő fizetett, és így nyugodtan élhette tovább az életét.

Az akták tanúsága szerint, legalább 17 kisgyerekkel volt dolga Michael Jacksonnak, akiket többek közt a magánmozijában csábított el. A piszkos anyagiakat minden esetben a legmenőbb deketívre, Anthony Pellicanóra bízta, aki mindig elintézte a bántalmazott gyerekek szülei ne fordulajanak a sajtóhoz, rendőrséghez. A férfi egyébként most 15 éves börtönbüntetését tölti, ami zsarolás és lehallgatás miatt kapott.

A lap szerint a nyilvánosságra került akték tartalma közrejátszahatott abban, hogy Jackson 15 éves lány három hete önkezével akart véget vetni életének.

Forrás: borsonline.hu