Muzikális, ám a tekintélytiszteletet hírből sem ismerő szöcskék miatt korábban ért véget Paul McCartney brazíliai koncertje. A világ legismertebb popzenésze mégis hatalmas sikert aratott.



A legendás Beatle, Paul McCartney a brazíliai Goianiában rendezett buliján hatalmas szöcskeraj lepte el a színpadot. Körbevették a zongoránál éneklő, reflektorfényben lévő zenészt, a szemtelenebbek megtelepedtek az énekesen.
Az egyiküket, amely a vállán telepedett le, a köztudottan állatbarát McCartney Harold néven mutatta be a közönségnek, majd elkezdte énekelni a Hey Jude című nótát. Amikor ehhez a sorhoz ért: „A mozdulat, amire szükséged van, a válladban van”, a vállán tanyázó Haroldra pillantott, majd hozzátette: „Valószínűleg most!”
Ellenállhatatlanul vonzotta a rivaldafény a rajzó szöcskéket
Paul a végsőkig kitartott, végül mégis kénytelen volt korábban befejezni a koncertjét a körülötte rajzó szöcskék miatt. A közönség azonban így is hálás volt, a rajongók Köszönjük, Paul! feliratú táblákat emeltek a magasba.
A fellépés valószínűleg örök emlék marad annak a fiatal lánynak, akit a zenész a színpadra hívott, és dedikálta a bordáira tetovált Beatles-képet.

Fotó:Bors.