SZEREZD MEG A KISZEMELT NŐT! A TITOK A MAGABIZTOSSÁGBAN ÉS A BÓKOKBAN REJLIK, ÁLLÍTJA DR. BARTON GOLDSMITH, ÍRÓ.

Lehet, hogy attól félsz, elsőre megismeri az összes hibád. De csak akkor látja őket, ha mindet bemutatod neki. Ezért mielőtt odamennél hozzá, tankolj fel magabiztosságból. Gondold át, hogy mik a legjobb tulajdonságaid és koncentrálj azokra. Jó a humorérzéked? Akkor Képzeld el, ahogy nevet a vicceden és ez a képességed lesz majd az, amivel megnyered. Kék szemek? Nézz mélyen a szemébe.

Várd ki a megfelelő időt és akkor menj oda, amikor csak ketten vagytok (amikor kimegy a barátnője a vécére, vagy odalép a zenegéphez.) Ne akard meglepni vagy félbeszakítani, ekkor ugyanis kevesebb az esélyed. Amikor elkezdenél vele beszélgetni, húzd ki magad és a kezeid engedd le magad mellé. Ne próbáld a “mizu?” és a “szia!” szavakkal lenyűgözni, inkább legyél udvarias.

Egy gyakorlott randiguru biztos elmondaná, hogy ne bókolj neki, mert valószínűleg több csajozós szöveget hallott már, mint amennyit te ismersz. Pedig ha ügyesen bókolsz, nyerő lehetsz. Ahelyett, hogy a fizikai tulajdonságait magasztalnád, inkább az ékszereit vagy a ruháját emeld ki. Így elterelődik róla figyelem és szívesebben fog veled beszélgetni.

Mivel te léptél oda hozzá, így neked kell először megadnod a számod. Például mondd neki a következőket: “Mivel tudom, hogy szereted a Guy Ritchie filmeket és a következőt jövő héten mutatják be, mit szólnál ha elmennénk megnézni?” Így tudni fogja, hogy figyeltél rá de közben magabiztos és laza is maradsz a szemében.



Forrás: menshealth.hu