A labdarúgó NB I 27. fordulójának nyitó mérkőzésén az MTK hazai pályán Pölöskei Zsolt bombagóljának köszönhetően 1–0-s győzelmet aratott az MVM Paks ellen, így pontszámban utolérte a tabella második helyén álló, egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Videotont.
Zsidai László és Bartha László fejpárbaját a paksi játékos nyerte, a meccset azonban az MTK (Fotó: Mirkó István)


Hidegkuti Stadion, 300 néző, v.: Kassai
MTK Budapest - Paksi FC 1-0 (0-0)
MTK Budapest: Groppioni - Hidvégi, Kálnoki Kis, Vadnai (Pölöskei, 66.), Wolfe - Kanta J., Ladányi (Rácz F., 76.), Vukmir, Zsidai - Balajti (Tischler, 81.), Vass

MVM Paks: 
Németh G. - Éger, Fiola, Kovács G., Szabó J. - Heffler N. (Vayer, 73.), Heffler T., Mészáros I. - Bartha, Könyves (Eppel, 58.), Tököli (Lázok, 35.)
Gólszerző: Pölöskei (87.)
Sárga lap: Groppioni (13.), illetve Mészáros I. (69., 75.), Eppel (90.)
Piros lap: Mészáros I. (75.)
EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK
Garami József (az MTK szakmai igazgatója): – 
Hajtós mérkőzés volt, sok helyzetünk adódott, de nem tudtuk őket belőni. A végén egy jól eltalált lövéssel nyertünk, úgy gondolom, hogy összességében megérdemelten.
Tomiszlav Szivics (a Paks vezetőedzője): 
– A fiúk a maximumot nyújtották, a küzdéssel és az akarattal nincs, „csak” a minőséggel van gond. Vannak olyan játékosok, akik egyszerűen nem találják önmagukat. Egy pontot megérdemeltünk volna, de gratulálok az MTK-nak a győzelemhez. Nekünk pedig össze kell szednünk magunkat, és meg kell próbálnunk pontokat szerezni, mert ez kezd rosszul kinézni. Jól játszunk, de ezért önmagában nem jár pont.