Májusban és júniusban ritkán látható, nagyszerű táncprogramokkal várja az Átrium Film-Színház a látogatókat. Új szereposztásban lesz látható Pataky Klári Mit tudjátok ti című koreográfiája, illetve az Átriumban kerül sor Frenák Pál Társulatának évadzáró előadására is.

Pataky Klári 1A Mit tudjátok ki koreográfiája egy hatalmas interjú: az életről, a vágyakról, az álmokról, az emlékekről. A darab szlogenje, a „csak egy szóban...?" - végigkíséri az egész estet. Csupán egyetlen szóban kell válaszolni minden táncosnőnek, amely szó összesűrít egy-egy életet, egy-egy sorsot. A darab az elmúlás, a felejtés, az emlékezés témakörét kutatja, amelyhez Karády Katalin nosztalgikus dalai teremtenek zenei hátteret.

2013. május 25., szombat 20:00h
Pataky Klári Társulat: Mit tudjátok ti


Június 6-án az egyik legnépszerűbb Frenák-előadás, az InTimE hosszú idő után végre ismét Budapesten lesz látható, a vörös kanapé az Átrium Film-Színház vörös falai közé költözik!

InTimE Cserkuti György sz 3Vörös rózsákkal teleszórt tiszta fehér tánctér és koromfekete falak. Ebben a térben találkoznak, fonódnak össze vagy épp taszítják el egymást a kapcsolatok hálójába gabalyodott, botladozó, csábító, vágyakozó és vergődő figurák. Az emblematikus vörös kanapé mellett, körül, mögött.

Frenák Pál InTimE című koreográfiáját 2008 decemberében láthatta először a közönség, és a bemutató óta eltelt négy évben a produkció meghódította a hazai és a nemzetközi táncszcénát egyaránt. A 2009-ben az év legkiemelkedőbb táncelőadásának járó Lábán-díjra jelölt előadás a premier óta járt már többek között Franciaországban, Olaszországban, Romániában, Szlovákiában, Lengyelországban, Dániában, Litvániában, illetve Belgiumban is. A darab 2012 tavaszától új szereposztásban látható: a produkció a Cirque du Soleil kötelékében is dolgozó táncossal, Feicht Zoltánnal és a fiatal tehetséggel, Vasas Erikával egészült ki.

2013. június 6., csütörtök 20:00h
Frenák Pál Társulat: InTimE


Jegyvásárlási lehetőség: Az Átrium Baráti Kör tagjai most 20% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a hírlevélben ajánlott két előadásra. Jelszó: Táncos nyár

A jegypénztár nyitva tartása: hétköznap 10.00-20.00-ig vagy az előadás végéig, hétvégén délelőtti előadások esetén egy órával az előadás kezdése előtt, délutáni előadás esetén 14.00-tól. Ha hétvégén nincs előadás, a jegypénztár zárva tart.


Átrium Film-Színház
1024 Budapest, Margit krt. 55., Tel: 317-9338, 318-9844
www.atriumfilmszinhaz.hu