Minden csillagjegyre más és más tulajdonság, viselkedés jellemző, éppen ezért egy párkapcsolatot is nagyban befolyásolja, hogy mikor születtek a felek. Olvasd el párhoroszkópunkat, hogy megtudd, ki illik igazán hozzád!




Kos
A Kos nők rendkívül határozott, magabiztos emberek. Ez a külső azonban rendkívül érzékeny lelket takar, melyet csak a hozzá legközelebb állók ismerhetnek meg. A Kosoknak elsősorban az a fontos, hogy párjuk hűséges legyen, és megadja számukra azt az odafigyelést, amit igényelnek. Ez nem jelenti azt, hogy a Kos nők kiszolgáltatják magukat, hiszen ha szeretnek valakit, ők is lesik párjuk minden kívánságát, de sokszor hajlamosak az önzőségre. A domináns szerepet is szeretik magukénak tudni.

Szerelem: A Mérleg férfi udvarlása, kedveskedő stílusa teljesen lehengerelheti a Kos nőt, hosszú távon is együtt tudnak működni, a Kos valamennyire tudja irányítani a sokszor döntésképtelen Mérleget. A Nyilassal nagy szerelem alakulhat ki, ám ez inkább se veled-se nélküled viszony, hiszen a Nyilas férfi nehezen tud megálljt parancsolni vadászösztöneinek. A Vízöntővel izgalmas kapcsolat alakulhat ki, ám a Kosnak sok fejtörést okoz a nehezen megnyíló férfi.

Bika
Az ebben a csillagjegyben született nők nagyon magasra teszik a mércét, éppen ezért sokat is vannak egyedül, hiszen mindig valami jobbat várnak és inkább nem kötik le magukat. Azonban ha ez mégis megtörténik, akkor nagyon gondoskodó, megbízható partner válik belőlük. Talán túlságosan is hajlandók alárendelni magukat párjuk akaratának, amit sok férfi ki is használhat. A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg.

Szerelem: A hozzá hasonló tulajdonságokkal és értékekkel rendelkező Rák a legideálisabb partner számára, aki elég nyugodt ahhoz, hogy jól kezelje a Bika bizalmatlanságát, amit idővel le is tudnak küzdeni. A rendszerető és kissé visszahúzódó Szűzzel is kellemes kapcsolatot alakíthatnak ki, míg a Bak leginkább konzervatív nézetei és megrögzött hűsége miatt illik hozzá.

Ikrek
Az Ikrek leginkább a kalandokat részesítik előnyben, mert mindig valami izgalmasabbra vágynak, nem erősségük a hűség, ha valami nem tetszik nekik, rögtön odébb állnak. Ám egy idő után bennük is megérik az igény egy biztonságot nyújtó kapcsolatra. Ha szerelmesek, akkor senki más nem számít, hűséges, odaadó társsá válhatnak, akik képesek a kompromisszumra is.

Szerelem: A Nyilassal nagyon jól megérthetik egymást, hiszen mindkettőjüknek fontos a függetlenség egy kapcsolatban, és a Nyilas nagyon jól tolerálhatja az Ikrek hangulatváltozásait. A Vízöntő szintén szabadságra törekszik, nagy társasági életet él, így ez a hasonlóság tartósan összekötheti őket. A Bak kissé komoly az Ikrek számára, de titokzatossága, nyugalma, gondoskodása leveszi őt a lábáról.

Rák
A Rák hölgyek nagyon érzékenyek és visszahúzódók. Egy szerelemben szívüket teljesen kitárják, és ezt párjuktól is elvárják. Véleményük szerint egy kapcsolatba nem férhetnek bele titkok. Konfliktuskerülő, sok mindent nem mond ki, ami bántja, de mindig látszik rajta sértettsége. Ez sok fejtörést okozhat párjának, de a Rák nő figyelmességével minden hibáját feledtetni tudja.

Szerelem: A Bak ideális partner lehet számára, hiszen meg tudja adni neki azt a biztonságot, amire vágyik. A Bika szintén erős háttér lehet a Rák nő számára, ám önzősége konfliktusokat generálhat kettejük között. A Halak érzékeny lelkébe a Rák teljesen beleszerethet, és mindkettejüknek hasonlóak az elvárásaik egy kapcsolatban.
  
Oroszlán
Az Oroszlán lételeme, hogy mindig a középpontban legyen. Magabiztos, őszinte, mindig kimondja a véleményét, mellyel könnyen megbánthatja párját. Rendkívül büszke ember, nehezen látja be a hibáit, nehezen kér bocsánatot és még nehezebben bocsát meg. Párja kissé elnyomva érezheti magát mellette, épp ezért csakis olyan ember való hozzá, akire fel tud nézni és nem tapossa el.

Szerelem: A Kossal tökéletesen kiegészíthetik egymást, de mivel mindketten temperamentumos emberek, sok vitára számíthatnak, ám ezeket sosem veszik túlzottan komolyan. A Nyilassal szintén jól kijöhetnek, mivel mindkettejüknek lételemük a társaság. Az Ikrekkel leginkább a szexualitás tarthatja össze, mivel hajlamosak elbeszélni egymás mellett.

Szűz
A Szűz nők rendkívül kifinomultak. A törékeny, segítségre szoruló nőt testesítik meg. Egy erős, határozott férfira van szükségük, aki mellett igazán nőnek érezhetik magukat. Sokszor hajlamosak túl sokat rágódni egy-egy problémán és a bolhából is elefántot csinálni. Szeretnek minden helyzetet tisztázni, különben folyamatosan kételyek gyötrik őket. Ezért türelmes, megértő partnerre van szükségük.

Szerelem: a Bikának szintén fontos, hogy igazán biztonságban érezhesse magát egy kapcsolatban, ezért jól tűri a folyamatos tisztázó beszélgetéseket. A Bakkal nagy szerelem alakulhat ki közöttük, de ehhez idő kell mindkettejüknek. Az érzékeny Halakkal is boldogak lehetnek, érdeklődési körük hasonló és mindig akad közös témájuk.

Mérleg
A Mérleg nő nem szeret egyedül lenni, ezért általában van párja és széles baráti körrel rendelkezik. Túlságosan is ad mások véleményére, nehezen nyílik meg. Kapcsolataiban sok időnek kell eltelnie, mire megmutatja valódi énjét. Általában hosszabb viszonyok jellemzik életét, a végsőkig képes harcolni egy szerelemért. Párjának minden tőle telhetőt megad.


 Szerelem: a Skorpióval nagyon hasonlítanak egymásra, és a Mérleg kezdeti titokzatossága nagyon vonzza a Skorpió férfit. A Nyilassal szintén sok közös, kellemes programjaik lehetnek, hosszú távon sem unnak egymásra. A Vízöntő lehet a nagy szerelem, ám arra figyeljenek oda, hogy többször mutassák ki érzelmeiket, bármennyire is nehezükre esik.

Skorpió
A Skorpió nőnek nem lehet megszabni, hogy mit csináljon, hiszen mindig a feje után megy, és csak a saját kárán tanul. Nem szabad ráerőltetni semmit, mert akkor rögtön menekülőre fogja. Nagyon érzelmes, ennek ellenére sokszor viselkedik távolságtartóan. Sokszor akadnak kételyei, hiszen önbizalma sokszor nincs rendben. Gyengeségeit gyakran agresszióval leplezi.

Szerelem: a Bika az igazán hozzáillő társ, hiszen türelmével és megértésével könnyen tudja kezelni a Skorpió kitöréseit. A Halak jó hatással lehet a csipkelődő Skorpióra, formálhatja annak életszemléletét. Az Oroszlánnal való kapcsolat erőssége az lehet, hogy a férfi figyelmen kívül tudja hagyni a Skorpió makacsságát, ám problémáit is, ami sokszor sértheti a nőt.

Nyilas
A Nyilas nő igazi társasági ember, nagyon könnyen ismerkedik, függetlensége a legnagyobb kincse. Ezt társának figyelembe kell vennie, mert ez az igény mindig ott lesz a Nyilasban. Nem szabad kételkedni benne, számára fontos, hogy megbízzon benne a párja. Bár közvetlensége sokszor féltékenységre adhat okot, ha szeret valakit, akkor igazán hűséges partner, az apró flörtök ellenére is.

Szerelem: Az Ikrekkel nagyon hasonlítanak abban, hogy szabadságra vágynak, és meg tudják ezt adni egymásnak. Hosszú távon is izgalmas viszonyuk lehet. A Vízöntővel szintén hasonló a felfogásuk a szerelemben, éppen ezért tartósan együtt tudnak működni. Az Oroszlánnal olyan párt alkothatnak, akikre baráti társaságuk összes tagja csodálva nézhet.

Bak
Kissé zárkózott, de ha szerelembe esik, a legideálisabb partner válhat belőle. Türelmes és megértő, elutasítja a hűtlenséget. Sokszor nem mondja ki a problémákat, mert kerüli a konfliktusokat. Ezek az apró dolgok aztán bombaként robbannak ki belőle, ilyenkor egy kis magányra van szüksége. Nála egyszer lehet hibázni, nem hisz a második esélyekben.

Szerelem: Számára a legideálisabb partner a Szűz, hiszen vele nagyobb konfliktusoktól mentes kapcsolat várhat rájuk. A Bikával is hamar megtalálhatják a közös hangot, bár szerelem csak lassan bontakozik ki közöttük, az viszont egy életre szólhat. Az Ikrek lendülete amennyire vonzza, épp annyira taszítja is a Bakot, kapcsolatukban hosszú idő, míg igazán összecsiszolódnak.

Vízöntő
A Vízöntő nő imádja a társaságot, laza és beszédes, ám egy kapcsolatban rá sem lehet ismerni. Nehezen mutatja ki érzéseit, sokszor elégedetlenkedik, mert maximalista. Nagyon fél a csalódástól, ezért minden eszközt bevet, hogy védje a szívét. Sok időbe telik, míg teljesen fel tud oldódni és önmagát adni.


Szerelem: az Ikrek nagyon vonzhatja, ám hosszú távon belefáradhatnak abba, hogy nem tudják kiismerni a másikat. A Nyilassal nagyon harmonikus kapcsolat lehet az övék, hiszen fél szavakból is megérthetik egymást. Az igazi nagy szerelem azonban az Oroszlán férfival alakulhat ki, akivel képesek mindent feláldozni a másikért.

Halak
Az Halak nő rendkívül érzékeny, sokszor belemélyül saját gondolataiba, kissé álomvilág, amiben él. Mindenkiről a jót feltételezi, ezért sokszor érhetik csalódások. Szerelmét a legkülönbözőbb módokon fejezheti ki, számára a szerelem jelenti az életet, ezért képes bármit megtenni azért, akit szeret. Párjától is elvárja ezt, és ha nem kapja meg, erős kételyei támadhatnak, amelyek lelkileg felőrölhetik.

Szerelem: a Bikával nagyon jól megérhetik egymást, hiszen mindketten a biztonságra törekszenek és ezért tesznek is a kapcsolatban. A Bak is azt adhatja neki, amire számít, elvárásaik nagyon hasonlóak. A Szűz is megértéssel fordul a Halak nő felé, testileg-lelkileg nagyon összeillenek.

 Forrás: femcafe.hu