Szeretné dekorálni otthonát egy tartós szép, illatos dísszel? Akkor készítse el ezt a remek szív alakú szárazvirág dekorációt, amelyet felakaszthat a bejárati ajtóra, vagy a lakás különböző helyiségibe.






Hozzávalók:

1 db szív alakú száraz oázis

Ragasztópisztoly

Kés

Drót

15 gr potporrui, vagy más száraz virág

A száraz oázisba kezdjük el szépen sorrenden beletűzni a virágokat, ha pedig a száraz virágnak nincs szárrésze, amivel bele tudnánk tűzni a habszivacsba, egy ragasztó pisztoly segítségével tudjuk rögzíteni. Vigyázat a ragasztópisztoly felforrósítja a benne található betétet, így könnyen szerezhetünk égési sérüléseket.

Amikor elkészültünk a dekorációval, kössük át egy rafiaszalaggal, majd akasszuk a helyére.

A szív alakú szárazvirág dekoráció nagyon gyorsan és könnyen elkészíthető, és szinte fillérekbe kerül. Szív alakú száraz oázist vásárolhatunk nagyobb barkács áruházakban, vagy virágboltokban.

Mind a virágok színével, mind pedig formájukkal játszhatunk kedvünkre, de felhasználhatunk illatos virágokat, fűszernövényeket, sőt akár gyógynövényeket is.

Nyáron készítsünk levendulából dekorációt, míg ősszel használhatunk színes cserjék és bokrok termését, karácsonyra pedig a fahéj, a szegfűszeg, és az ánizs hozza meg az ünnep hangulatát.










Forrás: news.kertvarazsmagazin.hu