Nem cenzúrázzák a Heti hetest, azt mondunk, amit akarunk – jelentette ki a műsor oszlopos tagja, Gálvölgyi János.

"Amióta a műsor fut, még soha nem cenzúráztak bennünket, de azt el kell ismerni, hogy bizonyos dolgokat kivágnak a műsor készítői" – mondta a Blikknek Gálvölgyi János, a Madách Színház színművésze, aki már a kezdetektől szerepel az RTL Klubon futó Heti hetesben.

Gálvölgyi azt mondta, a vágás a szerkesztők felelőssége, akik ha úgy ítélik meg, egy rész unalmas, vagy ha szorítja őket az adásidő, akkor megvágják a felvételt. "Engem speciel jobban zavarnak a folytonos személycserék, de ezek sem rajtunk múlnak" - mondta a színész, aki szerint ez olyan, mintha egy focicsapatból kivennék a legjobb játékosokat.

Mint mondta, Majka távozásának kifejezetten nem örült, mert a rapper szerinte dinamizmusával színesítette a csapatot. Korábban az ózdi rapperről azt írták, azért hagyta ott a műsort, mert cenzúrázták az Orbán Viktor miniszterelnök melletti megszólalásait. 

"Majkát szereti a közönség, és az sem baj, ha más a véleménye, mint a miénk. Túlzásnak tartom, hogy a cenzúra miatt ne jönne vissza, és remélem, hogy még viszont látjuk a Heti hetesben" - mondta Gálvölgyi.

forrás: hvg.hu