Főétellel is felér ez az ínyenc tekercs!
Egy igazi ínycsiklandozó tekercs, sajttal gazdagon megtömve!
Csoda, ha a vendégeknek marad belőle...
Könnyen elkészíthető, nagyon finom, leves mellé másodiknak
és vendégvárónak is kínálható: ez az ínyenc sajttekercs. Hogyan készül?
Nyolc darab háromszögletű kolbászos sajtot 5 dkg vajjal, 1
kiskanál csípős pirosarany krémmel és egy gerezd fokhagymával, 5 dkg apróra
vágott gyulai kolbásszal keverünk össze.
Alufóliára 8 szelet gépsonkát fektetünk, majd mögé 8 nagy,
vékony szelet trappista sajtot.
A sonkára a kolbászos sajtkrémet, a sajtra a juhtúrós
keveréket simítjuk.
Szorosan föltekerjük, így a sonkás rész a tekercs közepére
kerül. Hűtőszekrényben dermesztjük, forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.
Forrás: noitema.hu
0 Megjegyzések