Az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb beszélgető műsorában, a CBS Late Night Show-jában viccelődött Craig Ferguson Osvárt Andrea magyar színésznővel.

Osvárt Andrea magyar színésznő volt a vendége az amerikai CBS csatorna késő esti beszélgetős műsorának, ahol a volt modell Craig Ferguson műsorvezetővel viccelődött.

„Magyarország a gyönyörű nők földje”, így kezdte Osvárt Andrea a bemutatkozását Craig Ferguson népszerű beszélgető műsorának május 7-i adásában. Osvárt nagyjából 9 percig beszélgetett Fergusonnal, aki már az első percben felsorolta a legnagyobb magyar közhelyeket: Budapest tulajdonképpen két városból áll, Budából és Pestből, jó a gulyás, és Magyarországról jött Drakula.

A színésznő elmondta, hogy a gulyás mégiscsak egy közhely, és sokkal több és jellemzőbb dolgot lehet felsorolni hazájáról. Például a gyönyörű nőket. Magyarország a tehetség és a gyönyörű nők hazája, a műsorvezető pedig elmondta, ő is járt Budapesten, neki a leginkább a gulyás és Drakula története tetszett.

Osvárt Andrea elmagyarázta, hogy Erdély, ahonnan a Drakula-történet származik, már nem része Magyarországnak, de kitértek Lugosi Bélára is, aki először játszotta Drakulát a filmvásznon.

A színésznő elmondta, szerinte Budapest a legszebb város a világon, és mivel már tíz éve eljött otthonról, most elhatározta, hogy kicsit több időt fog Magyarországon tölteni, mert hiányzott neki a családja. Azt is elmesélte, hogy nem amerikai állampolgár, és nemrég kapta meg a munkavízumát.

A műsorvezető gulyással kapcsolatos kérdésére azt mondta, hogy ez egy klisé, és hogy vannak ennél sokkal inkább Magyarországra jellemző dolgok. Szerinte ilyenek a szép nők és a Rubik-kocka.


forrás: hvg.hu