A Miss World Hungary 2012 győztese, Cserháti Tamarát természetes lány őszinte mosollyal. Szereti a vicces férfiakat, de nem cserélné le a barátját egyikre sem, párjával öt éve él boldog párkapcsolatban. A csinos modell úgy érezte eljött az idő a változásra, ezért elhatározta, nyárra bombaformába hozza magát párja kedvéért.

Cserháti Tamara bár megnyerte a Miss World Hungary 2012-t, a tükörbe nézve még mindig ugyanazt a lányt látja. "A verseny óta annyi változott, hogy kicsit több lett az önbizalmam és jól érzem magam a bőrömben, de ez nem a címtől függ. Kicsit "megokosodtam", már tudom, hogy kiknek és mit nem szabad elhinni. Persze, ahogyan a legtöbb ember, én sem vagyok teljesen elégedett önmagammal, nálam a comb és fenék rész a kritikus terület"- árulta el a 21 éves győri lány, aki elmondása szerint idén nyárra párja kedvéért szeretne csúcsformába kerülni.

"A párommal idén ünnepeljük az 5. évfordulónkat, éppen ezért úgy gondoltam, eljött az idő, hogy meglepjem őt egy kicsit. Ennyi idő után minden párkapcsolatra ráfér a vérfrissítés, fontos, hogy az ember néha megújuljon, ez segít megelőzni a kapcsolat ellaposodását"- osztotta meg velünk Tamara.

Gyönyörű selymes lábak nyárra!
A szépségkirálynő számos módszert kipróbált már, hogy lábai tökéletesen simák és selymesek legyenek, végül azonban a lézeres szőrtelenítésben találta meg a tökéletes megoldást.

A nyári időszak előtt ez minden nő számára kulcskérdés, én már számos módszert kipróbáltam, azonban egyik sem eredményezte az általam várt hatást. Végül Dr. Pokol Evelin bőrgyógyász ajánlotta nekem a lézeres szőrtelenítés módszerét, ami jóval hatékonyabb, mint a hagyományos eljárások"- mondta Tamara.

"A végleges szőrtelenítés záloga a speciálisan erre kifejlesztett lézertechnológia. A lézerrel finoman eltüntetjük a nem kívánatos szőrszálakat. Nőknél esősorban az arc, a bikini-vonal, a hónalj, a teljes láb, és kar területe a gyakori. A szőrtüsző így nem termel több szőrszálat, a környező szövetek pedig nem sérülnek. Fontos azonban, hogy ilyenkor sem barnító krémeket, sem szoláriumozást nem ajánlott a kezelés megkezdése előtti időszakban, emellett nagy hangsúlyt kell fektetni a fényvédelemre"- árulta el Dr. Pokol Evelin.

Szabadulj meg a méreganyagoktól szaunázással!
Tavasszal a méregtelenítés kifejezetten nagy hangsúlyt kap, ilyenkor szervezetünk megtisztítása kulcsfontosságúvá válik. Pozitív hatása különösen figyelemre méltó allergiáknál, vagy akár asztmánál. Cserháti Tamara a szaunára esküszik, elmondása szerint, egy intenzív izzadással töltött fél óra remekül kisöpri testéből a méreganyagokat.

Forrás: stop.hu