Minden vágya a színésznek, hogy űrlényekkel találkozzon, és ezért hajlandó több tízmilliót kifizetni egy űrutazásért.
 
Tom Cruise a legújabb filmje, a Feledés kapcsán beszélt arról, hogy szívesen körberepülné a földgolyót. – Ki ne szeretne valami ilyesmit csinálni? – kérdezte a sztár a film moszkvai bemutatója alkalmából.


– Hagynám, hogy előttem páran leteszteljék az utazást, elég biztonságos-e, de aztán indulnék is. Gyerekként azt reméltem, mostanra az emberek már rutinszerűen utaznak más bolygókra.

Az 50 éves színész szerint nem nagy ár az utazásért kért összeg, ami átszámítva 46 millió forintnak felel meg. ­Cruise ugyanis azt gondolja, egy ilyen kirándulás alkalmával földönkívüliekkel találkozna. A sztár – aki a szcientológia egyház híve – meggyőződése ugyanis az, hogy egy 75 millió évvel ezelőtt az űrből jött idegen, Xenu hozta az ­em­be­re­ket a Földre.

– Nem gondolom, hogy ki lehet zárni ezt a teóriát – magyarázta a színész. – Miért hinnénk, hogy az univerzum összes galaxisát számításba véve egyedül vagyunk? De ­egy­előre még nem találkoztam földönkívülivel.

Más sztárok is terveznek űrutazást, köztük például Ashton Kutcher, de ­Cruise eggyel előttük jár. A színész már kipróbálta a NASA űrsikló-szimulátorát a ­hous­toni központban. 
 
Forrás: borsonline.hu