Szakítópróba előtt a Makranczi-Szinetár szerelmespár. A jelek szerint a Spirit Színházban játszottak együtt utoljára, Zalán ugyanis Székesfehérvárra szerződött, míg Dóra Pesten maradt - írja a borsonline.hu

Vidéken folytatja színészi karrierjét Makranczi Zalán. Szinetár Dóra sármos szerelmét Szikora János igazgató hívta a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatába, ahol a hírek szerint legalább két komoly szerep vár rá.

Az már most biztos, hogy Shakespeare: Lear királyában játszik majd együtt, többek között Cserhalmi Györggyel, Gáspár Sándorral. Emellett Bulgakov: Mester és Margarita című előadásában is biztosan számítanak rá. A fiatal színész számára ez komoly lehetőség, érthető, hogy azonnal igent mondott a felkérésre.

Makranczinak ezentúl komoly szervezőkészségre lesz szüksége, ha szerelmével, Szinetár Dórával is találkozni akar.

Dóri és Zalán közel egy éve alkot egy párt, a színészek a Mizantróp című előadás próbái közben szerettek egymásba. A színésznő szakított Bereczki Zoltánnal, de a színész sem volt egyedülálló, felesége és egy kétéves kisfia van. Románcuk ezért is kavart nagy vihart, a szerelmesek kaptak hideget-meleget a közvéleménytől.

Többek között ennek következménye az is, hogy megszűnt a közös munkájuk. Mint arról a Bors elsőként beszámolt – Perjés János a Spirit Színház vezetője azért vált meg tőlük, mert túl gyakran szerepelnek a magánélet okán a sajtóban.

Lapunk információi szerint, ha nem játszanak egy darabban, akkor nagyon kevés lehetőségük lesz találkozni, gyakorlatilag távkapcsolattá alakul a szerelmük. A színész tudja, nehéz időszak előtt áll, de bízik benne, hogy hivatása és magánélete sem szenved csorbát.

– Nagy megtiszteltetés, hogy a Vörösmarty Színház színpadán játszhatok, nagyon várom már a kezdést – nyilatkozta a teátrum következő évadát bemutató sajtótájékoztatón Makranczi. – Az biztos, hogy nem költözöm a városba, ingázni fogok ugyanúgy, mint a legtöbb kollégám. Kétségtelen, hogy a sok utazás miatt, főleg a próbaidőszakban nagyon elfoglaltak leszünk, leszek, igyekszem majd a lehető legjobban beosztani az időmet.

Kiváncsiak voltunk, hogy Szinetár Dóra nem félti-e kapcsolatát, de a színésznő nem kívánt nyilatkozni erről a témáról.

Forrás: Borsonline.hu