Tavaly májusban adtuk hírül, hogy Sharon Stone szert tett egy állandónak tűnő életpartnerre, Martin Micára, akkor nagy vonalakban be is mutattuk az argentin modellt. A színésznő és szerelme kapcsolata egy ősrégi hollywoodi közhelyet cáfol: a nagy korkülönbség nem azt jelenti, hogy a gazdag, idős nő vett magának egy szép fúcskát.

Sharon Stone és fiúja, Martin Mica köszönik, együtt vannak, noha év elején azt pletykálták róluk, hogy szétmentek a nagy korkülönbség és az eltérő érdeklődés okán. (A napokban együtt avattak hajót, szóval még közös képünk is van róluk.) Magánéletüket a nyilvánosság kizárásával élik, legfeljebb néha lefotózzák őket az utcán, ami azért elég mindennapi helyzet.

Stone egyébként 55 éves, és bár Micáról nem találtunk hitelesnek mondható életrajzot, a tavalyi, kapcsolatuk kezdetét megéneklő cikkek 27 évesként hivatkoznak rá, amiből arra következtetünk, hogy idén 28. Alábbi galériánkban megtekintheti a kapcsolatuk (nyilvános) kezdete óta készült fotókat a párról, akik kirívóan normálisak, megdöntve azt az elképzelést, hogy a negyvenes-ötvenes hollywoodi nők minden esetben szexturistaként szedegetik össze a jóképű, de még nem eléggé befutott, fiatal férfiakat. (Mica amúgy eléggé be van futva.)

Pedig ennek a feltételezésnek aztán van alapja bőven. Egyrészt gondolhatunk Madonnára, aki feszt óvodásokkal veszi magát körül (legfrissebb szerzeményével év végén még színpadi csókolózásba is bonyolódott). Ő mondjuk tojik arra, hogy erről ki mit gondol, még a nála fiatalabb anyósjelöltjét is megnyaraltatta.

És persze ott van Demi Moore is, aki a nála 15 évvel fiatalabb Ashton Kutchert vette férjül, meg is csalta őt mindenféle nőkkel. Moore a maga módján vigasztalódott, csődöröket hengergetett egy mexikói luxusszállodában. (Mellesleg Shauna Sand is szeret fiatal fiúcskákat strandoltatni, csak ő playmate.)

Korkülönbség, na és?

Stone és Mica korkülönbsége kirívónak tűnhet, de vannak celebpárok, akiknek bejött az ilyesmi. Mint a Wet Paint összeálíltásából is kiderül, Beyoncé például tizenkét évvel később született, mint Jay-Z, ehhez képest boldog házasok. Shakira a nála tíz évvel fiatalabb Piquének szült fiút. Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones közt huszonöt év van, Megan Fox és Brian Austin Green közt 13. Jason Statham húsz évvel idősebb Rosie Huntington-Whiteley-nél, és a sor még sokáig folytatható. (Hugh és Crystal Hefner frigyéről nem is beszélve; amikor az ifjú ara megszületett, Hefner hatvanéves volt.)

Nyilván akadnak olyan párok is, akiknél ez kevésbé jött be, aztán a fene tudja, hogy a korkülönbség, vagy egyéb okok miatt. Ott van a Tom Cruise-Katie Holmes páros, akik közt 16 év volt a különbség. És akkor most csendben idetesszük Kiszel Tünde nevét is.

Forrás: Velvet.hu