Elsőfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat Győr-Moson-Sopron megye egyes kistérségeire. Ott akár 70 km/h-s széllökések is lehetnek. Emellett zivatar bárhol kialakulhat a szombat délutáni, esti, illetve a vasárnap reggeli, délelőtti órákban. 

A met.hu azt írja: szombaton az esti órákig elsősorban Győr-Moson-Sopron megyében helyenként 70 km/h körüli széllökések kísérhetik a déli, délnyugati szelet. Az esti, késő esti óráktól a vasárnap reggeli, délelőtti órákig kialakulhat néhol zivatar. Vasárnap napközben már nem várható kritériumokat elérő heves zivatar az országban. 

Szombat

A Dunántúlon fokozatosan megvastagszik a felhőzet, helyenként zápor is kialakulhat, keleten még csak időnként lesz fátyolfelhős az ég. Éjszaka tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, főként a Dunántúlon és a Duna-Tisza-közén várható zápor, néhol zivatar. A délnyugati szél az ország északi felén többször megerősödik, északnyugaton időnként viharossá fokozódik. A hőmérséklet délután 24 és 30, késő este 18 és 23 fok között alakul. 

Vasárnap
 
Változó felhőzetre, többórás napsütésre számíthatunk. Nyugaton és északon helyenként zápor, egy-egy zivatar is előfordulhat. A délnyugati szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 10, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 26 fok között alakul.

Hétfő
 
Derült, illetve gyengén felhős, száraz idő várható sok napsütéssel. A déli szél megélénkül, északnyugaton meg is erősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 9, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 30 fok között alakul.

Kedd
 
Túlnyomóan napos idő várható, estefelé nyugaton növekszik megerősebben a felhőzet, ott már zápor, zivatar is lehet. A délnyugati, majd az északnyugati szél megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 12, 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 32 fok között alakul.

Szerda
 
Gyakran lesz erősen felhős az ég, több helyen valószínű zápor, főként keleten zivatar. Az északi, északkeleti szél megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 11, 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 25 fok között alakul.

Csütörtök
 
Napos és erősebben felhős időszakok egyaránt lesznek, zápor, helyenként zivatar várható. Megélékül a déli, délkeleti szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 10, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 27 fok között alakul.

Péntek
 
Napos és erősebben felhős időszakok egyaránt lesznek, zápor, helyenként zivatar várható. A Dunántúlon északi, északnyugati, másutt déli, délkeleti szél lesz élénk. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 10,16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 30 fok között alakul.