Úgy tűnik, gimnazista barátja szakított magyar büszkeségünkkel, Palvin Barbival. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a szépség csaknem egy hete lett egyedülálló, amit Twitter oldalán közölt szűkszavúan. Vajon mit követett el?
Palvin Barbi szakítása bejárja nemcsak a magyar, de a világsajtót is. Most minden jel arra utal, hogy a modell barátja vetett véget a kapcsolatuknak - írja a Bors. A szépség, aki idén harmadjára lett az év modellje a Glamour-gálán, a tavalyi ceremónián még kedvesével, Kristóffal jelent meg.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Kristóf és Barbi

A lap szerint a fiú lépett ki a kapcsolatból. Ezt mutatja, hogy Barbi az elmúlt napokban szomorú, szerelmes dalokat posztolt Twitter oldalára, és azt is közölte rajongóival, hogy hamarosan New Yorkba költözik. A 19 éves szépség egyébként már világsztárnak számít, a külföldi bulvárlapok is cikkeznek a szakításáról. Az egyik hírportál szerint így végre szabad az út Justin Bieber előtt, aki nagy rajongója a lánynak. Bárki is lesz a következő szerelme, valószínű nem lesz könnyű dolga, hiszen mindenki Barbi kegyeire pályázik.

Forrás: http://www.life.hu