A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

A mai nap feltámad Önben az anyáskodó ösztön, és ezt vagy meleg, szeretetteljes támogatásként fejezi ki, vagy túlzott gondoskodás, de hajlamos lehet akár még a féltékenykedésre is. Úgy érzi, a családja széthullóban, ami nem meglepő azok után, hogy a hétköznapi rohanás és stressz teljesen felemészti az energiáit. Gondolkodjon olyan megoldáson, mely lehetővé teszi, hogy ne csak ünnepnapokon üljenek le egy közös ebédre.

BIKA: (április 21 - május 21.)

A mai napra is kitart a felszabadultság, a kellemes érzések változatlanul a hatalmukban tartják. Valahol legbelül érzi, tudja, hogy csupa szerencsés fejlemény vár Önre, az élete új irányba indulhat meg a közeljövőben, mely megnyugvással tölti el. Boldogsága átragad a környezetére is, és így jókedvű emberek között töltheti a napját. Ne hagyja elillanni ezeket a pillanatokat, hisz ezekből táplálkozhat borúsabb napokon.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Amilyen világos fejjel tudja néha leegyszerűsíteni a dolgokat, olyannyira képes összezavarni mindent a következő pillanatban. Ehhez igazán remek érzéke van. Pedig jobban tenné, ha nem bonyolítaná az életét, különösen akkor, amikor egyébként is zűrök támadnak a családi életben. Most ne önmagával foglalkozzon, sokkal inkább legyen figyelmes partnerével, gyermekeivel, akik komoly problémákon vívódnak önmagukban.

RÁK: (június 22 - július 22.)

A mai nap kedvez minden olyan tevékenységnek, amihez nem kell különösebben megerőltetnie magát fizikailag. A saját dolgait elhanyagolta az utóbbi időben, éppen ideje, hogy kézbe vegye ezeket. Közeleg a nyár, így érdemes a ruhatárában is rendet tennie. Még nem késő egy fogyókúrába kezdeni, ha úgy látja, bizony összementek a nyári viseletek. Az életmódváltás az egészségére is csak pozitív hatással lehet.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

A mai napon egy ötlet teljesen a hatalmába keríti. Szinte minden egyéb gondolatot kiöl Önben. Ám ne engedje, hogy ez teljesen lekösse az energiát, inkább alaposan vizsgálja meg, hogy megvalósítható-e egyáltalán. Mert többet ártana, mint használna, ha most egy olyan úton indulna el, amely aztán zsákutcának bizonyul. Ideje van még ahhoz, hogy belekezdjen, ha valóban érdemes, de előtte mérlegelje a meghozandó áldozatokat is.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Már megint vitával kezdődik a nap és ez alaposan elrontja a kedvét. Ideje lenne végre megértenie, hogy nem lehet mindig Önnek igaza. Képtelen elviselni a kompromisszumokat az otthonában, ne csodálkozzék azon, ha a családtagjai azonnal támadásba lendülnek, amint Ön egy ötlettel előáll. Ha végighallgatná őket figyelmesen, megértené, hogy a maguk útját szeretnék járni. Ha ezt elfogadja, a családi béke is helyreáll.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Kinek fontos, érdekes az, hogy Önt újra kibillentse az egyensúlyából? Tudja Ön is, hogy az elmúlt időszakban több irigye is lett, akik nem törődnek bele, hogy Ön elindult felfelé. Ennek sajnos súlyos következményei vannak, és ami a legbosszantóbb, nemcsak Önre, hanem a családjára nézve is. A mai napon lehetősége nyílik számba venni az elmúlt időben kötetett ismeretségeket és ilyen szemmel megvizsgálni. Szűrje ki azokat, akik hátráltatnák.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Ha úgy érzi, nagyon felhalmozódtak a tennivalói, akkor ideje elgondolkodnia azon, hogy túl sokat tervezett be erre a hétvégére. Készítsen egy listát, ahova fontossági sorrendben felírja a még Önre váró munkákat és szépen sorban nekikezd elvégezni azokat. Ahogy halad, egyre elégedettebben nyugtázhatja, hogy mégsem reménytelen, ha nem is ezen a hétvégén, de még ebben a hónapban rendbe teszi a háztartást.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Rengeteg minden zsúfolódik ebbe a napba, mintha nem is 24 órából állna. Lesz része szórakozásban, tanulásban, sportban. Mozgalmasan telik, nem áll meg egy percre sem. Elégedett lehet az elvégzett feladatokkal és azzal is, hogy sikerült valóban ki is kapcsolódnia, és a családja is jól érezte magát. Az a tudás, amelyet ma szerzett, egy életre elkíséri, pedig apróságnak tűnik, mégis alapjaiban változtatja meg Önt.

BAK: (december 22 - január 20.)

Azt hitte, hogy Önt már nem érheti meglepetés, de ez a mai nap bizony rácáfol erre. Úgy indul, mint egy átlagos vasárnap, ám végül egészen rendhagyóan alakul. Váratlan vendégek zavarják meg a nyugalmukat, de mégis örül. Kiváló háziasszonyként helyt áll a kínos helyzetekben is és végül egy feledhetetlen napot zárhat. Egyúttal a család összetartó ereje is megmutatkozik, mely méltán tölti el büszkeséggel.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Ezen a napon ne foglalkozzon semmi különös dologgal, csak a rutinmunkákat végezze el. Új gondolatokat érlelő vasárnap áll Ön előtt, kár lenne elvesztegetni. A most megszülető ötletekről azonban csak később fog kiderülni, hogy egyáltalán megvalósíthatóak-e. Tökéletesítse a tudását, éljen a művészi hajlamának, menjen este moziba, színházba, vagy hallgasson zenét. Asztrológiai és metafizikai gondolatok foglalkoztatják. Partnerével beszéljék át az Önökre váró kihívásokat.

HALAK: (február 19 - március 20.)

A mai napon legyen különösen óvatos és körültekintő a közlekedésben és a háztartási munkák során. Vigyázzon az értékeire, ha kimozdul otthonról, és ne csak a pénztárcájára gondoljon, hanem az üresen maradt lakására is. Ne keresse új emberek ismeretségét sem, mert könnyen rászedhetik. Ön általában nyitott, őszinte ember, de ezt most tegye félre és legyen bizalmatlan azokkal szemben, akik túlzott érdeklődéssel közelítenének Ön felé.