Nicki Minaj fehérneműben és minimális fürdőruhában flangál, a világ legsikeresebb rapperével szexel. Történet is van a klipben, maffiás.

Nicki Minaj új, High School című klipje a cím ellenére nem gimiben játszódik, hanem egy nagyhatalmú drogbáró birtokán, ahová megérkezik Lil Wayne és Birdman, gazdát cserél egy táska, és Lil Wayne szemet vet a főmaffiózó mutatós csajára. Úgy ránézésre pedig nem is tűnik gengszternek, inkább egy beszívott csávónak, aki csak félig-meddig tudja, hol van egyáltalán - ehhez képest összejön neki a szex a bombázóval! Eleinte gondolhatjuk, hogy az egy fantáziajelenet, de a végén egy roppant meglepő fordulat bizonyítja, hogy nem ám. Na jó, a fordulat kicsit sem meglepő, és az egész maffiózós minimálsztori inkább csak alkalom arra, hogy megcsodálhassuk Nicki Minaj testfelületének túlnyomó részét és a maradékot kitakaró ruha- és fürdőruhakölteményeit.



Nicki Minaj a forgatás kulisszatitkairól is lerántotta a leplet. Elmondta például, hogy a szexjelenet forgatásánál úgy kellett könyörögnie Lil Wayne-nek, hogy igen, érintse már meg őt, de a rapper nem akarta, mert ő egy úriember. A drogbárót Emilio Rivera alakítja, aki számos sorozatban és filmben szerepelt már, leginkább mexikói gengszterként. Lil Wayne nála sokkal gengszterebbnek kinéző társa pedig Birdman, aki rapperként annyira nem, viszont a Cash Money kiadó vezetőjeként a mai amerikai hiphop egyik legfontosabb alakja. A rendező Benny Boom.