Ünnepi istentisztelet keretén belül április 7-én, vasárnap iktatják be hivatalába Sasák Attilát, a kamocsai egyházközség megválasztott lelkipásztorát. A 14.00 órakor kezdődő alkalmon igét hirdet Fazekas László püspök.

Az ünnepi alkalomon tiszteletét teszik többek között a magyarországi csákvári testvérgyülekezet lelkipásztorai dr. Kis Boáz és Nagy Lenke, valamint Kiss Pál a barsi egyházmegye esperese, Fekete Vince a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház főgondnoka és a komáromi egyházmegye lelkipásztorai.
Sasák Attila 2002-ben fejezte be Komáromban teológiai tanulmányait. Első szolgálati helyeként az egyház vezetése Nyitrát jelölte ki a számára, ahonnan - szintén lelkész feleségével Ilonkával együtt - beszolgálta Alsószőllőst, Kismányát és Valkházát. Innen Szádellőbe került, ahol három éven keresztül pásztorolta az egyházközséghez tartozó Áj, Tornaújfalu és Bódvavendégi reformátusait. Majd Nagybalogra kerültek, de hozzájuk tartozott Uzapanyit és Balogtamási is. A kamocsai gyülekezet presbitériuma 2008-ban hívta meg lelkipásztorául, majd választotta meg az egyházközség élére.

Reformata/ Felvidek.ma