Kondákor Zsófi és Kembe Sorel a Bestnek elárulták milyen nemű babájuk lesz - írja a storyonline.hu

Zsófi és Sorel minden szabadidejükben készülnek a szülői feladatokra, és örömmel válogatnak a babaholmik között is. "Olyan meseszerű ez az egész. A terhesség minden egyes percét élvezem és még a folytonos szaladgálás sem fáraszt ki. Sorel fantasztikus apuka lesz, ebben biztos vagyok. Ha csak fele annyira óvja majd a gyermekünket, mint most engem, már akkor is túlteljesít minden elvárást. Lesi a kívánságaimat és nagyon vigyáz ránk" - mesélte Zsófi.

"Amikor az orvos elárulta, hogy kisfiunk vagy kislányunk lesz, mindketten nagyon elérzékenyültünk és megkönnyeztük a pillanatot" - tette hozzá Zsófi.

A színésznőnek konkrét elképzelései vannak a napról, amikor megérkezik hozzájuk a baba. "Már számtalanszor elképzeltem, hogyan fogok szülni. Nagyon bízom benne, hogy akár csak az első gyerekem születésénél, most is sikerül természetes úton világra hoznom a picit. Ha lehet, még fájdalomcsillapítást sem kérek. Szívesen próbálkoznék valamilyen alternatív lehetősséggel, például vízben szüléssel, de a kórházban, ahová tartozom, sajnos nincs erre mód" - mondta Zsófi.

Hogy fiút vagy lányt vár-e a pár, illetve, hogy Sorel bent lesz-e a szülésnél, a Bestből kiderül.

Forrás: Story Online