Hujber Feriék is tudják, mikor van húsvét, ám az ilyenkor szokásos vásárlási láz elkerüli őket. A színész elárulta: felnőttként kezelik kisfiukat és ugyan kap édességet, ilyenkor inkább ő visz ajándékot a rászoruló gyermekeknek.

- Nálunk nincs tojáskeresés. Elmagyaráztuk Noelnek, hogy az egész csak egy biznisz, a nagy multicégek kitalációja. Ha az ember bemegy egy plázába, akkor azt látja, hogy a gyerekeken akarnak élősködni és a szülőktől pénzt lehúzni azzal, hogy kipakolják a legszebb ajándékokat. Elmagyaráztam a kisfiamnak, hogy mi az, amire szüksége van, és mi az, amire nem. Persze kap valami kis ajándékot, de többnyire ő visz más gyerekeknek, ahol a szülők nem engedhetik meg maguknak, hogy bármit is vegyenek - magyarázta a STOPnak Hujber Feri, aki bevallotta: nem érdeklik a hagyományok.

- A húsvét tulajdonképpen a böjtről, Jézusról és a feltámadásról szól. Mivel nem járunk templomba és semmilyen formában nem foglalkozunk a kereszténységgel, nem foglalkozunk a hagyományokkal sem. És a locsolkodás? Ez egy vicc! Nem érdekel. Ahogy nem érdekel a húsvét, a Valentin nap és a karácsony se. Természetesen megtartjuk, mert a gyereknek is fontos, de annyi szeretetet és ajándékot kap egész évben, hogy tulajdonképpen nincs szükség az ünnepekre.

Felnőttként kezeljük és már most látszik rajta, mennyire önálló gyerek - tette hozzá a színész, akivel egyébként hamarosan zsűritagként találkozhatnak a nézők a VIASAT3 A címlaplány című műsorában.

Forrás: Stop.hu