Nagy örömömre szolgál, hogy virtuális látogatást tesz szállodánkban, amely a Keleti régió egyik legszínvonalasabb gyógy- wellness és konferencia szállodája. A Hotel Silver****superior a termál- és turisztikai nagyhatalomként nyilvántartott Hajdúszoboszlón található.

Hajdúszoboszló –Budapest után- az ország második, a turisták által leglátogatottabb üdülőhelye. A messze földön híres termálvíz az elmúlt évtizedekben sok százezer embernek adta vissza a mozgás örömét.

A ma oly’ divatos wellness kezelések széles skálája is megtalálható szállodánkban, konferenciatermeinkben ideális környezetet biztosítunk céges rendezvények, csapatépítő tréningek, szimpóziumok, konferenciák számára, éttermeinkben a magyaros és a nemzetközi ízek kedvelői is megtalálják kedvenc fogásaikat.

Magyarországon egyedüliként a Hotel Silver****superior rendelkezik 2 saját stranddal és wellness részleggel, valamint 10 medencével.

Weboldalunkon részletes tájékoztatást kaphatnak szállodánk szolgáltatásiról, a folyamatosan frissülő, aktuális program- és csomagajánlatainkról.
Bízom benne, hogy honlapunk felkelti érdeklődését és hamarosan személyesen is köszönthetem Hajdúszoboszlón.

További: részletek: www.hotelsilver.hu/