Egyre kevesebb kedvet érzek az „igazi” szeretkezéshez. Ugyanis úgy nem, pusztán orálisan izgatva tudok eljutni a csúcsra.

Huszonkét éves lány vagyok, a barátom huszonnyolc. Nagyon szeretjük egymást, közös jövőt tervezünk. Egyetlen dolog árnyékolja csak be a szerelmünket, de az elég komoly. Nekem csak az orális szex során van orgazmusom. Az „igazi” szeretkezéshez egyre kevésbé van kedvem, mert úgy sohasem jutok el a csúcsra.

Amikor a kedvesem orálisan izgat, szinte pillanatok alatt kielégülök. Hogyan lehetséges ez? Az utóbbi időben emiatt már ő is elkeseredett, attól tart, valamit esetleg rosszul csinál. Szerintem a hiba inkább bennem lehet, mert a barátom igazán mindent megtesz. Mit kellene megpróbálnunk?

Szakértő:
Egyáltalán nem ritka, hogy a nő a szeretkezés során nem jut el csúcsra. Az orgazmushoz szükséges a csikló izgatása, és a hímvessző hüvelyben történő mozgatásakor a csikló csak indirekt módon stimulálódik. Azt tanácsolom, hogy olyan pózt válasszanak a szeretkezés során (pl. a nő fölül, lovagló helyzetben), amelyiknél a klitorisz kézzel izgatható. Ezt nemcsak a barátja, hanem ön is végezheti. Így a kétféle inger (a hímvessző belső és a kéz külső ingerlése) egyszerre hat.

Ajánlom még, hogy keressenek föl együtt egy szexshopot, ahol számos eszközt találnak, amelyek alkalmasak az izgalom fokozására. És főleg: nyíltan beszéljen a problémáról a barátjával, nyugtassa meg, hogy az elmaradt orgazmusokért nem kell bűnösnek éreznie magát.

Forrás: kiskegyed.hu