ArtCube kézműves és iparművész esemény Debrecenben - DebrecenArtCube néven szervez néhány fiatal társadalmi munkában, nem profitorientált céllal kézműves és iparművész piacot Debrecenben. A rendezvénnyel a fiatalok célja, hogy a vidéken élő lakosság is megismerkedhessen a magyar művészek által készített magas minőségű, kreatív és modern termékekkel, legyen szó ékszerről, ruházatról, kiegészítőkről, dekorációról vagy akár gasztronómiáról. A többtucat művész és márka közül többek között az iBag, Szívből Bolt, Eszterlánc, Dekortapasz és Bugyola márkák termékeit is megtekinthetik és megvásárolhatják a rendezvényre kilátogatók. Emellett a szervezők érdekes és izgalmas programokkal is várják az érdeklődőket, mint például scrapbook bemutató, különleges fodrász bemutató, gasztro show. Az esemény 2013. május 11-én, szombaton a Debreceni Egyetem főépületében kerül megrendezésre, a részvétel ingyenes.

Az ArtCube esemény részletes programjáról, a művészekről folyamatosan tájékoztatunk az ArtCube vásár Facebook oldalon.  

Hat, többségében vidéken élő fiatal, akik kedvelik az igényes és különleges, magyar művészek által készített kézműves és iparművész termékeket, úgy gondolta, hogy vidéken is igény van egy olyan eseményre, ahol mindezek széles választékban elérhetővé válnak az érdeklődők számára. Így született meg az ArtCube kezdeményezés és rendezvény, ahol a változatos termékek mellett széleskörű, izgalmas programok is várják a látogatókat. Az eseményen a képzőművész és az érdeklődő találkozhat egymással, a fiatal tehetséges művészek lehetőséget kapnak a bemutatkozásra. Az ArtCube eseményen magyar művészek és művészcsoportok többségében magyar termékei lesznek elérhetők. 

Az ArtCube hagyományteremtő céllal Debrecenben kerül megrendezésre 2013. május 11-én, szombaton. Amennyiben a tapasztalatok és visszajelzések pozitívak lesznek, mind a művészek, mind a látogatók részéről, a fiatalok célja, hogy az ArtCube vásárt az ország különböző pontjain is megszervezzék.

Időpont:    2013. május 11, szombat

forrás: utazzitthon.hu