Matt Smith-t egy alkalommal nagyapja segítette ki a rajongói levelekkel, aki aztán habozás nélkül válaszolt is az egyik szexre invitáló küldeményre.

A színész általában édesanyját kéri meg, hogy segítsen neki elrendezni a levélhalmot, egyszer azonban épp ott volt a nagypapa is, aki önként vállalta a feladatot - aminek a végén aztán sokkal messzebb jutott, mint amire eredetileg számított.

- Az első levél, amit kinyitott... nos, ő úgy mondta, hogy nagyon fülledt volt. Azt tudni kell, hogy nagyapám szerencsére igen jó humorérzékkel van megáldva. Kinyitotta tehát a levelet, ami egyből azzal indult, hogy 'Szeretnék veled...' tudod... nos, gyakorlatilag a szexben szinte mindent. Az illető meglehetősen valósághűen és részletekbe menően leírta az egészet. A rajongó egy 40-es vagy 50-es éveiben járó hölgy volt, aki végül arra kért, menjek el essexi lakásába és vigyem véghez mindazt, amit fentebb felvázolt. Nagyapám pedig erre visszaírta neki, hogy Matt sajnos nem elérhető, de én, a nagyapja igen! - mesélte nevetve Smith a The Times Magazinnak.

Forrás: Stop.hu