A fideszes politikus közölte: az Európai Unió testén nem Magyarország, hanem a Gyurcsány-Bajnai-szövetség ejtett szégyenfoltot.

A baloldali politikusok a gyűlöletkampány oltárán bármikor képesek Magyarországot és a magyar embereket lejáratni, sértegetni, feláldozni, pusztán azért, mert a baloldal képtelen a magyar emberek döntését és egy demokratikus választás eredményét elfogadni – áll Balla György fideszes országgyűlési képviselő közleményében.

A kormánypárti politikus hangsúlyozza: a Gyurcsány-Bajnai-szövetséget korábban és ma is minden erejével szolgáló Eörsi Mátyás szerint "Magyarország egy kellemetlen fekély az Európai Unió testén", és Magyarországon "antidemokrácia" van, amely egy "vírus". A Fidesz felszólítja a baloldalt, hogy fejezze be az ország elleni hadjáratot – tette hozzá a képviselő.

Az Európai Unió testén nem Magyarország, hanem a Gyurcsány-Bajnai-szövetség ejtett szégyenfoltot, amely kormányzása alatt tönkretette, eladósította, kiárusította, kifosztotta és elszegényítette az országot, és a magyar emberek képviselete helyett minden helyzetben a bankokat és a külföldi érdekeket szolgálta és szolgálja a mai napig – zárta közleményét Balla György.