A német nő fia születése után szőrösödni kezdett. Már nem zavarja, sőt, növeszti, mert állítólag magabiztossá teszi az arcszőrzet. Azt mondja, már arra is készen áll, egy komoly párkapcsolatot létesítsen.
 
Az 49 éves német Mariam szakállas lett, miután 1985-ben megszülte fiát. Az emberek nagy része nincs elájulva a nő látványától, egyesek szerint le is kéne lőni, de ő mára már elfogadta magát, sőt, úgy érzi annyira magabiztos is lett, hogy készen áll egy komoly párkapcsolatra – írja a The Sun magazin.


A szakállas nő élete nem volt mindig ilyen kiegyensúlyozott, a szőrösödés elején kézzel-lábbal küzdött azért, hogy eltűnjön az arcszőrzete. Mindig kitépte, de a természet nem engedelmeskedett az akaratának, minden szőrszál helyén új nőtt ki. Az asszony 2008-ben megunta a küzdést, és azon volt, ha már szakáll, akkor körbe érjen.

Úgy véli, elhatározásával másokon is segíteni tudott és tud. Azt hiszi, bátorsága példamutató, ezért is fogott bele a blogírásba, amelyben arról tájékoztatja olvasóit, hogy érzi magát, mik történnek vele szakállas nőként.

Mariam egyáltalán nem szégyelli magát, annak ellenére sem, hogy anyja nem támogatja a szakáll viselését, szerinte ugyanis küldetése van: a nőket szabadabbá teszi azzal, hogy nem válik meg a férfias megjelenésétől. Arról nem beszélt az asszony, fia hogy érezi magát, és kiközösítették-e miatta az iskolában.

Forrás: Bors