A két valóságshow-szereplő a Facebookon esett egymásnak. Minősíthetetlen hangnemben szitkozódtak, és olyan intim dolgokról is beszámoltak a közösségi oldalon, amely a hírfolyamot egy pillanat alatt Mónika Show-vá varázsolta.

Mint ismert, március 2-án, szombaton Kajászón több százan várták a valóságshow-szereplőket, de csak Cristofel jelent meg, VV Éva egész nap elérhetetlen volt. Másnap azzal védekezett a Facebookon, hogy ő szívesen elment volna, hiszen este nyolcra már teljesen józan volt, így a szórakozóhelyen el tudta volna végezni a munkáját.

“VV Éva a managert baszta át, szóval Éva a bűnös!!” – ezzel indított ma a közösségi portálon VV Cristofel, feltehetően Baukó Évával személyesen még nem tisztázták a múlt heti történetet.

A kubai véleménye azonban elindított egy lavinát, amelyben a vitatkozó felek egyre mélyebbre süllyedve szidták a másikat. A nagy adok-kapokban számos intim információ napvilágra került, többek között az alábbiak: Éva a közelmúltban teljes nemi betegség szűrésen esett át, amit egy állítólagos udvarlója fizetett.

Az is kiderült, Cristofel a férfiasságáról képet küldött telefonon VV Évának, aki ezért betegnek tartja. A kubai ezen bepöccent és VV Éva nemi szervét egy nem túl kellemes jelzővel illette.

A két fiatal kapcsolata nem mindig volt ilyen drámai hangvételű, tavaly például VV Éva azt nyilatkozta, Cristofel egy értelmes fiú, akivel mindenféléről lehet beszélgetni. Cristofel pedig sosem tagadta, egy-két éjszakát bevállalna a nagyon aranyos és csinos lánnyal, de ez sosem fog megtörténni, hiszen ők valójában baráti viszonyt ápolnak egymással.