36 hetesen sem mond le a sportról Nell McAndrew modell, aki elmondása szerint egészen a hetedik hónapig rendszeresen futott. Az orvosok szerint arra nincs bizonyíték, hogy az aktív életmód károsítaná a baba egészségét. 

Nell McAndrew már a terhessége előtt is sokat tett a teste karbantartásáért. A rendszeres kocogásról és a súlyemelésről akkor sem mondott le, amikor kiderült, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt. A 39 éves exmodell a nyolcadik hónapban jár, és egyszerűen káprázatosan néz ki. Saját bevallása szerint a titok az, hogy nem fal kettő helyett: azt eszik, amit megkíván, miközben a kondíciójára is ugyanúgy odafigyel, mint előtte. Úgy véli, hogy a várandós nők többet ártanak a babájuknak, ha elhanyagolják magukat és túlsúlyossá válnak.

"Az üzenetem mindenki számára, aki edzeni akar, és babát vár, az, hogy rajta, csinálja! Ha nem akarsz, az a te döntésed. Amíg valami egészségügyi oka nem lesz, addig ne mondja senki, hogy ne csináljam" - biztatja sorstársait Nell McAndrew. A kismama nem szenved semmilyen terhesség alatti komplikációtól vagy meglévő egészségügyi problémától, éppen ezért saját orvosa beleegyezésével végzi az edzéseket. Terhességének utolsó hónapjában például főként a lába és háta izmainak erősítésére koncentrál, mely nem is árt, hiszen pár hét múlva már a babát cipeli majd.