Csalódott a zsűriben ülő kollégákban az énekesnő, aki szerint a műsor ítészei rendre lepontozzák őt és Papp Gergőt. A sztárt a múlt vasárnapi adás után közös gyermekük édesapja nyugtatgatta, kevés sikerrel.

A Nagy Duett versenyében rendre a középmezőnyben végez Szulák Andi és Pimasz Úr, akik szerint nehezített pályán futják a versenyt, és csak a közönségnek köszönhetik, hogy ma este is a SuperTV2 színpadára állhatnak.

Ugyanis néha az az érzésük támadt, hogy a zsűri tagjai, Kasza Tibor, Dobrády Ákos és Balázs Klári nem szeretik őket, s ha megfeszülnek, sem kapnak tőlük több pontot.

Hiába a sok gyakorlás, a megfeszített tempó, a dalok közötti lázas válogatás, tíz pontot még senki sem osztott ki nekik, pedig már háromszor álltak színpadon.

Szulák Andinál múlt vasárnap szakadt el a cérna, annak ellenére, hogy versenyben maradtak, a Facebook-oldalán öntötte ki a szívét. „Asszem, ez a zsűri nem igazán kedvel minket” – írta, amire komoly mennyiségű vélemény érkezett. Az első hozzászóló közös kislányuk édesapja, Gábor volt, aki annyit írt: „Nem így állunk hozzá!” Andit a barátai is azonnal vigasztalni kezdték, bár a legtöbben nem kecsegtették azzal, hogy nem igaz a megállapítás: „Sajnos nem, de mi szeretünk!” – kommentálta Andi kiírását az egyik közeli ismerős.

Az énekesnőben az elmúlt – igencsak sok munkával járó – napokban lecsendesedtek az indulatok.

– Az első reakcióm a csalódottság volt, aztán nem tagadom, szomorú voltam. A zsűrinek látnia és hallania kellene, hogy Gergő milyen sokat dolgozik és fejlődött a verseny alatt, véleményem szerint volt olyan produkciónk, ami után bőven belefért volna a háromból legalább egy maximális pont – magyarázza Szulák Andrea. – Persze nyilvánvaló, hogy ez a verseny a közönségnek szól, és a nézők döntik el, hogy versenyben maradunk-e vagy sem, és kezdő produkciónak is nehéz lenni, de minden egyes adásban a kiesés szélén állunk Gergővel. Ha körülnézek, azt kell megállapítanom, hogy mi vagyunk talán az egyetlen olyan duó, akit tényleg csak és kizárólag a közönség juttat tovább. Ez persze elmondhatatlan boldogsággal tölt el.

Szulák Andrea persze igazi versenyző alkat, aki nem adja olcsón a bőrét.
– Megbeszéltük Gergővel, hogy ma este beleadunk apait-anyait. Százezer százalékon fogunk égni! Mert, talán nekik nem mi vagyunk a kedvenceik, mi szeretjük ôket, es megpróbáljuk megszerettetni magunkat!