Száraz Dénes cseppet sem bánja, hogy nem kell többé Tamás atya bőrébe bújnia, sőt, örül, hogy rosszfiúként írták vissza a sorozatba. Ez a karakter amúgy is közelebb áll a színészhez. A felesége tudna mesélni: bizony a férje minden, csak nem egy szent. 

"Mit tagadjam, sokat köszönhetek Tamás atyának, de örülök, hogy levehetem a reverendát. Elég volt belőle. Annak pedig még jobban örülök, hogy ezentúl negatív, hétköznapi figurát alakítok majd a Jóban Rosszban sorozatban" - mesélte a színész a Bestnek.

"Nagyon hálás vagyok a közönségnek, mert nekik köszönhetem régi-új munkámat. Igaz, kicsit aggódom, vajon ezután is kedvelnek majd az emberek? Hiszen egy papot, aki a szerelem és a hit, a hivatás között viaskodik, könnyebb szeretni, mint egy rosszfiút" - tette hozzá Dénes, aki úgy érzi, új karaktere által azonban a kollégákkal is közvetlenebb kapcsolatba került.

A színész arról is mesélt, hogy bizony neki is van rosszfiús énje, korábban a bulikat sem vetette meg, a szép nőket pedig a mai napig megnézi.