Nahát, nem is gondoltuk, hogy a ritkás hajú, a hasára kockahasat festető X-Faktoros jön be a melegeknek a tehetségkutató előző kiadásának mezőnyéből, de mit értük mi a férfiszépséghez. A Blikk szerint viszont az énekest "egyre jobban imádják a melegek", amivel nem tudunk vitatkozni, inkább idézünk pár dolgot a mostanában Dave Mess néve haknizó énekesről szóló cikkből, mert gyöngyszem mind.

"Az extravagancia nem csupán azért van, hogy felhívjam magamra a figyelmet. Nem akarok egy lenni a szokásos szépfiúk közül, egy profi csapat van mögöttem, például egy jelmeztervező napokig csak azzal foglalkozott, hogy a „ruhámat" elkészítse a Feel the Fire című dalomhoz."

A cikk azt is megemlíti, hogy egy német producert elvarázsolt Dave extremitása, amire "a híres Confetti Dreams partin figyelt fel, amely nem titkoltan a melegek egyik legsikeresebb bulisorozata." Szabó Dávid azt is elmondta a Blikknek, hogy "Nagyon jól fogadtak a melegek, bátran mondhatom, hogy szimpatikus voltam számukra, a közönség kedvelt, és ez a lényeg. Nem vártam, hogy így lesz, de nagyon jólesett, hogy egy ilyen réteg – amely egyébként leképezi az extravaganciát befogadó külföldi kultúrát – szeret engem és a zenémet."

Forrás: Comment blog