Elképesztő bűnügyben nyomoz a brit rendőrség. Egy férfi ápoló azzal dicsekedett az interneten, hogy megevett két nőt, és gyomorforgató tippeket adott más, emberevésről fantáziáló perverzeknek.

Felássák az 57 éves Dale Bolinger kertjét és apróra átkutatják a házát, mert alapos a gyanú, hogy lemészárolt és megfőzött embereket, hogy megegye a húsukat.

Az amerikai rendőrök hívták fel angol kollégáik figyelmét a beteg lelkű férfira, írja a Mirror.

Bolinger volt ugyanis a mentora a kannibalizmusra készülő amerikai zsarunak, akit pár hónapja tartóztattak le, mert nők elrablására és felfalására készült.

Az angol olyan tanácsokkal látta el pártfogoltját a neten, hogy például hogyan főzze meg áldozatait, és melyik testrész milyen ételnek alkalmas. Olyanokat írt, hogy milyen finom egy nőt megenni élve, mert a nyers emberhús remek, vagy levágni valakinek a lábát, és az orra előtt meggrillezni, amíg még életben van. Az orca finom húsát pedig szendvicsbe ajánlotta.

A beteges fantáziájú férfi most azzal védekezik, hogy csak a képzeletét engedte szabadjára, de valójában soha nem próbálta ki, amit leírt.