Kicsivel több mint egy éve született Schell Judit harmadik gyermeke, de a színésznő már nyár óta dolgozik. Hamarosan a Bombaüzlet?! - Jelenetek a kabaré fénykorából című zenés darabban láthatjuk a színésznőt, aki elárulta: már most élvezi a próbákat.

- Benedek Miklós és fia, Benedek Albert fűzte egybe a darabot régi kabarékból, konferansziékból, szövegekből, kis jelenetekből, kuplékból, dalokból, jazz számokból. Nagyon élvezem a próbákat! Szeretem ezt a stílust és ezt az időszakot. Mindenki több szerepet játszik és vágytam is már egy ilyen zenés előadásra - mesélte a STOPnak Schell Judit, aki nem most tér vissza a színpadra, hiszen tavaly nyáron már láthatták a nézők az Esküvőtől válóperig című darab bemutatóján a Thália Színházban.

Bár a színésznő most elég elfoglalt, hiszen mindennapjait a Bombaüzlet?! próbái töltik ki, kislánya addig sem marad egyedül.

- Egyszerre csak egy dolgot csinálok és most ez is nagyon befog, hiszen amikor nem prózát próbálunk, akkor énekelünk, amikor nem énekelünk, akkor pedig táncpróbáink vannak. Így amikor én a színházban próbálok, az apukája van a kicsivel - árulta el a színésznő.

Forrás: Stop.hu