Demcsák Zsuzsa úgy tudni, egyedül van, így nem csoda, ha próbálkoznak a férfiak. A sorry! magazin információi szerint az utóbbi napokban hevesen ostromolja őt egy özvegy milliomos, aki bármit megtenne érte.

A sorry! magazinhoz eljutatott email-ben – melyet állítólag a férfi ismerősei írtak – arról számoltak be, hogy egy István nevű ember egészen kivirult az utóbbi időben.

- A barátunk még nagyon fiatal ahhoz, hogy egyedül élje le az életét, hiszen csupán 45 éves. Sajnos másfél évvel ezelőtt elveszítette a feleségét. Mi bíztattuk arra is, hogy írjon Demcsák Zsuzsának, akibe teljesen beleszeretett a képernyőn keresztül. Mi ezt nem tartjuk hülyeségnek, van ilyen – elevenítették fel levelükben a kezdeteket István barátai, akik azt is leszögezték, most is csak azért beszélnek erről az egészről, hogy segítsenek. A barátok ugyanis attól tartanak, hogy Demcsák Zsuzsa nem akar találkozni Istvánnal, így aztán alkalma sem lesz bebizonyítani azt, milyen okos, remek ember.

- Ő valóban egy milliomos, de sosem henceg a pénzével. Szerényen él, sokan talán nem is tudják, mennyi pénze van. Úgy tudjuk, hogy Zsuzsa röviden válaszolt István több levelére is, de a személyes találkozásba nem ment bele. Ez úton üzennénk neki, hogy ne tartson Istvántól, adjon neki legalább egy esélyt. És ne gondolja azt, hogy ő küldött minket az újsághoz, mi magunktól nyilatkozunk, a barátunk nem is tud róla – írták.

A műsorvezető állítólag azt is írta az özvegynek, hogy nem szokása ilyen levelekre válaszolni, István éppen ezért reménykedett abban, hogy esetleg neki ad egy esélyt a tévés, ám eddig a randevú még nem jött össze. A Mokka műsorvezetője annyit tett hozzá csupán a témához röviden: ő nem nyitott erre az ismerkedésre.

Forrás: Új Ász