Kitört a balhé Orlando Bloom családjában. A színész nem engedi többé szupermodell nejének, a 29 éves Miranda Kerrnek hogy pucéran fotózkodjon -írja a manna.ro

Egyesek szerint féltékeny a kritikusok által inkább jóképűnek, mintsem tehetségesnek titulált színész, akit főként A Karib-tenger kalózaiból és a Gyűrűk urából ismerhetünk. Akár féltékeny, akár prűd, Bloom kiakadt, és azt szeretné, ha kétéves kisfiuk, Flynn ne meztelen anyjával nézne szembe, akárhányszor csak kinyit egy újságot.

"Orlando szemet hunyt mostanáig. Megérti, hogy a múltban Mirandának le kellett vetkőznie a fehérneműreklámokhoz. De most, hogy anya lett, nem engedheti meg, hogy meztelenül fényképezzék. Nagyon szereti otthon meztelenül nézegetni a feleségét, de házon kívül viseljen ruhát" - nyilatkozta a pár közeli barátja.

Tavaly év végén a sokak által irigyelt sztárpár majdnem elvált, amikor Mirandát elkapták, amint Leonardo DiCaprióval flörtölt New Yorkban, míg Orlando Afrikában forgatott. A Victoria's Secret egyik angyalaként ismertté vált Miranda és Bloom csak a gyerek kedvéért békült ki egymással.

Forrás: Manna.ro