Nem volt nehéz otthagynia a vidéket Oláh Gergőnek, aki januárban Budapestre költözött családjával. Az X-Faktor győztese az RTL Klub 8.08 - Minden Reggel című műsorában mesélt új életükről.

Még az X-Faktor idején elhatározta Oláh Gergő, hogy ha a verseny véget ér, Budapestre költözik családjával. Január óta már a fővárosban is élnek.

- Találtunk egy jó lakást. Egyelőre még albérlet, de nagyon jól érezzük magunkat. Muszáj volt felköltözni, mert a zenei karrierem ideköt és nem tudtam volna ingázni Salgótarján és Budapest között és kevesebbet láttam volna őket. Így sokkal jobb és így minden nap velük lehetek - kezdte Oláh Gergő, akinek felesége, Niki is megbarátkozott a fővárossal.

Az X-Faktor győztese elárulta: mindkét félről rugalmasak a nagyszülők, így ha együtt is kell menniük valahová, van, aki a gyerekekre vigyázzon. Gergő élvezi a nyüzsgést, akárcsak Niki és a gyerekek is megkedvelték új otthonukat.

- Gyorsan megszokták ők is. A Városligethez közel lakunk, aminek nagyon örülök, hiszen az ott egy zöld övezet, nagy játszótér is van, ahova ki tudunk menni velük egy kicsit frissebb levegőre - tette hozzá Gergő.