Kétszer katéterezték a szívét, de Majka állítja, hogy most sem egészséges, és sokszor pánikol. Félelmének a legnagyobb közösségi portálon is hangot adott. 

Majka életét régóta megkeseríti visszatérő szívproblémája, és időnként ijesztően rosszul van. A rapper párja, Dundika azonban megtanulta kezelni a helyzetet. Jól ismerem már Petit. Tudom, hogy mikor pánikol, és mikor kell komolyan vennem a dolgokat. Emlékszem, a második beavatkozás előtt néhány nappal nem tudott rendesen aludni, folyton gyenge volt, és egyszer-egyszer úgy érezte, hogy kihagy a szívverése" - meséli.

"Megfoghatatlan ez az egész. Egy ilyen rosszullét halálfélelemmel járhat együtt. Az sem jó, ha sajnálkozik az ember, és az sem, ha próbálja elbagatellizálni a dolgot, hiszen ettől Peti nem érzi biztonságban magát. Többen próbálták megmagyarázni neki, hogy nincs semmi baja, csak bebeszéli magának az egészet, de erre ő csak ingerült lett" tette hozzá.

"2002 óta szó szerint szívok a szívemmel! Azt a fajta ritmuszavart, ami nekem van, csak szóban tudja gyógyítani az orvostudomány! Mindig azt mondják: No problem, ezt pillanatok alatt megoldjuk! Kétszer feküdtem kés alá vele, de konkrétan semmi nem változott. Amikor arról olvasok, hogy ki hogy hal meg a pályán vagy fiatalon otthon, konkrétan átélem az eseményeket! A napokban távozott egy barátom 37 évesen? életvidám ember volt, úgy tűnt, százévesen is szaladni fog!!!" - posztolta Majka a Facebookon.