A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Ne engedje, hogy a reggel oly jó hangulatát bármi is elronthassa. Akkor nem lesz semmi gond a napjával, ha nem engedi ki az irányítást a felügyelete alól. Képes lesz szembenézni a kihívásokkal, melyet a felettese egy olyan új feladattal állít Önnek, amely teljesen ismeretlen megoldásokat vár el Öntől. Ehhez lesz azonban szüksége arra a bizonyos kiváló, ide nekem az oroszlánt is önbizalomra, mellyel ébredt.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Szívvel lélekkel dolgozni és cselekedni, ez motiválja. Teljes erejével és minden tudásával lelkesen veti bele magát a munkájába, bár az nem igényelne ekkora erőfeszítést Öntől, hisz csak rutin feladatok várnak megoldásra. A lelkesedése oly nagy, hogy felesleges lendületének levezetésére valamilyen lehetőség után néz. Nem marad más, mint egy kis testmozgás. Az időjárás is kedvez annak, hogy a friss levegőn tölthessen el pár órát.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Ha a világ Önre mosolyog, Ön sem lehet levert, tessék visszanevetni. Legyen nagyvonalú azokkal szemben, akik irigységtől, vagy az Ön számára ismeretlen okból hátba támadják. Nem tudják a pozíciójában megingatni, hisz a teljesítmény, amit nyújtott, magáért beszél. Nézze a dolgok pozitív oldalát, hisz így még erősebbé is tették Önt a felettesei szemében. Ha a magánéletében nincsenek komolyabb konfliktusok, párja kellemes meglepetésben részesíti.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Nehéz megjósolni, hogy a munkahelyi hangulat hogyan fog Önre hatni. De az biztos, hogy az érzelmei felkorbácsolódnak. Hogy indokolatlan dühvel vagy kitörő boldogsággal kell a munkatársainak megbirkózni, nagyban múlik azon, ők hogyan fognak Önhöz viszonyulni. Az azonban megjósolható, hogy képtelen lesz az érzéseinek gátat szabni. Mivel Ön már korán reggel érzi, hogy a hangulata fog diktálni, a legtöbb, amit tehet, hogy mindent elkövet a saját jó érzése érdekében.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Használja ki az Önben tomboló tettvágyat arra, hogy előveszi a régóta tologatott ügyeit. Most ugyanis olyan energiák áradnak Ön felé, melyből merítve képes lesz megküzdeni komolyabb szellemi kihívásokkal is. Amire eddig azt gondolta, hogy meghaladják a képességeit, most hirtelen támadt ötletektől vezérelve hirtelen gyerekjátékká váltak. Maradjon meg ez a kreatív gondolkodása otthonra is, mivel a családjából is tanácsért fordulnak Önhöz.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

A mai napon a szokottnál is könnyebben képes lelkesedni egy-egy ügyért, feladatért. Ezt a felettesei is észreveszik, így új feladatokkal bízzák meg, melyek kifejezetten tetszenek Önnek. Márpedig ha valami felkelti az érdeklődését, egyébként is arra ösztönzik, hogy keresse a megoldást és ne adja fel az első nehézségnél. Az otthonában is hajtja valami megmagyarázhatatlan energia, melynek leginkább a családtagjai lesznek a haszonélvezői.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Csak akkor romolhat el a napja, ha hagyja, hogy elrontsák. Márpedig Ön nem arról híres, hogy mások befolyásolhatják, így tartsa magát ahhoz, amit Ön elvár. Nem érheti csalódás, ha elsősorban önmagában bízik és a saját elképzelései megvalósítását tűzi ki a céljául. Tekintsen most el az esetlegesen felbukkanó nehézségektől, lépjen át felettük és menjen tovább a kijelölt útján. Ne tulajdonítson nagyobb jelentőséget egy eseménynek, mint az valójában jelent az életében.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Ezen a napon csakis a saját igényei kielégítésén kell fáradoznia. Ezért is fontos, hogy azokat reálisan határozza meg, és ne legyenek túlzóak. Így a megvalósításuknak is van esélye, mely sikerek elérése pozitív hatást fejt ki a hangulatára. Belső egyensúlyának megtalálása és így kiegyensúlyozottságának visszaszerzése a családja számára is megnyugvást jelent, hisz az elmúlt időben igencsak megmérgezte a velük való kapcsolatát állandó rossz hangulata.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Kiválóan képes célokat kitűzni mind maga, mind egy kisebb csapat elé. Aprólékosan kidolgoz minden lépést, ami ahhoz szükséges, hogy sikeresen teljesítsék a feladatot. Úgy osztja szét a munkát, hogy mindenki elé csak akkora akadályt állít, amit képes leküzdeni, de senkit nem becsül le olyan feladattal, amely ne igényelne tőle erőfeszítést. Ezért is tisztelik Önt annyira, hiszen mindenkit képes a helyén kezelni.

BAK: (december 22 - január 20.)

Azt hallja csak meg, amit meg akar hallani. El kell, hogy vonatkoztasson a saját elképzeléseitől ahhoz, hogy értelmezni tudja mások szavait. Ha csak a saját szemüvegén át nézi a világot, könnyen elveszítheti a közeli ismerőseit. De ha képes mások érdekeiért is olyan hevesen ringbe szállni, mint a sajátjaiért, hamar követőkre és leginkább tisztelőkre talál. A hideg érvelés azonban csak ellenállást vált ki.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Valóban azon az úton jár a hivatásában, amin szeretne. Vagy csak szimplán beletörődött a helyzetébe? Pedig nem kellene. Sokkal többre is képes lehet, ha valóban lelkesedik egy feladatért, ügyért és a magáénak érzi. Ezért is kell átgondolnia, a céljai érdekében ténykedik, vagy kényszerpályán mozog. Ha megtalálja a választ, azt is tudni fogja, mit tegyen, hogyan tovább. Ilyen gondolatok foglalkoztatják a mai napon.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Ha az önbizalma a helyén van, hegyeket képes megmozgatni. Egyensúlyban önmagával és a világgal kilépve a kapun, máris kisüt a nap Ön felett. Belső meggyőződés vezérli, így nem kétséges, hogy minden sikerül a mai napon, amit a fejébe vesz. Legyenek azok új feladatok, vagy a régiek lezárása, most véglegesen maga mögött tudhatja. Már csak arra figyeljen, nehogy túlértékelje önmagát és az elért sikereket.