Britney 500 ezer dollárért, Brad Pitt és Angelina Jolie 15 millióért, Jennifer Lopez 6 millió dollárért adta el az első babafotókat. Csisztuéknak vajon mennyiért érte meg letagadni kisfiuk érkezését?

A nemzetközi sztárvilágban megszokott dolog, hogy a hírességek pénzre váltják újszülött gyermekük érkezését. Például Britney, Jennifer Lopez és a Pitt–Jolie házaspár is így tett.

Azzal a neves magazinnal egyeztették le ­gyerme­kük érkezését, amelyik a legtöbb pénzt ígérte az első fotókért. Valószínűleg így jártak el Csisztuék is, hiszen hazánkban is divat a sztárok körében elsőbbséget ígérni egy-egy hetilapnak.

Igaz, Magyarországon mindössze néhány százezer forintot fizetnek ilyen esetben a kiadók.

Csisztu Zsuzsát vasárnap még a Klubrádió stúdiójában hallhattuk, ahol érzelmesen búcsúzott el a hallgatóitól. Sok sikert kívánt a kollégáinak, és azt ígérte, amint tud, visszatér.

Ezt a beszélgetést hallotta lapunk újságírója is, aki az elköszönés érzelmi túlfűtöttségéből úgy gondolta, hogy Zsuzsánál eljött az idő, napokon belül életet ad második fiának.

Hétfő délelőtt meg is kerestük a hírességet, akinek a telefonján egy idősebb női hang jelentkezett. A hölgy kedvesen azt mondta, hívjuk Zsuzsa férjét, dr. Ketskés Norbertet.

Természetesen tárcsáztuk az apuka számát, ő azonban a gyermeke érkezéséről jövő időben beszélt, azt mondta, mindenórásak, hívjuk délután öt körül. Ám hiába hívtuk, a kispapa letagadta a baba érkezését, állította: nem késtünk még le semmiről.

Ezért is döbbentünk meg, amikor csütörtökön a Hot! magazin címlapján megláttuk a műsorvezetőt karjában a kisfiával. A cikk szerint Adrián Mihály hétfő reggel látta meg a napvilágot.

Visszagondolva az elmúlt napok beszélgetéseire, furcsa érzésekkel vettük tudomásul, hogy egy már megszületett baba létezését ilyen könnyedén le tudta tagadni az apuka. Nem is értettük, hogy volt képes kedd délután azt mondani, hogy még nem született meg, amikor valószínűleg már többször tartotta a karjában.

Amikor ezzel szembesítettük tegnap dr. Ketskés Norbertet, így nyilatkozott:

– Azért nem mondtam semmit, mert kötelezettségünk volt egy másik lap felé – közölte a nyilvánvalót a Bors munkatársával.

A kismama ­ál­lapotáról annyit sikerült megtudnunk, hogy mivel császározták, még kórházban van újszülött kisfiával, aki 54 centiméterrel, 2900 grammal született és nagyon szép, nyugodt baba.