Lakatos Márk egy évvel ezelőtt nem gondolta volna, hogy a SuperTV2 szórakoztató műsorában énekel majd a Kossuth-díjas Bangó Margit partnereként, mint ahogy korábban azt sem, hogy egyszer népszerű stylist lesz belőle.

- Mindig is tele voltam elképzelésekkel, de ettől függetlenül soha nem zárkóztam el az új dolgoktól, és nem ijedtem meg a kihívásoktól. Hatalmas célokat soha nem tűzök ki magam elé, mert váratlan fordulatoknak köszönhetően sok esetben elém jöttek az új feladatok, amelyek mindig megváltoztatták az életemet - mondja Lakatos Márk, aki soha nem volt depresszióra hajlamos típus, mindig is optimistán élte a napjait.

- A pályám elején éreztem, hogy elismerik a munkámat, de azt is, hogy sokaknak nem vagyok szimpatikus. Mostanság viszont úgy tűnik, hogy sikerült ezen változtatnom, aminek nagyon örülök. Bízom benne, hogy egyre többen megértenek, és akinek csak tudok, örömmel segítek, szeretném boldogabbá tenni az emberek életét, ami fantasztikus érzés - hangsúlyozza a Like magazinnak Lakatos Márk.

Forrás: Stop.hu