A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Ma Ön jelenti a partnerének a nyugalom szigetét, ne fossza hát meg őt ettől. Keressen lehetőséget arra, hogy kettesben tölthessenek el pár órát. Szívesen beszélgetne a gondjairól, de az érzéseiről is. A kapcsolatuk ápolására az utóbbi időben egyébként sem nagyon volt idejük, így sok problémát sepertek a szőnyeg alá. Eljött az idő, hogy ezeket most átbeszéljék és tisztázzák. Sokkal könnyebben fog menni, mint gondolná.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Nem várt problémák merülnek fel és úgy gondolja, képtelen megoldani azokat. Ne essen kétségbe, bízzon önmagában és keresse a kivezető utat ahelyett, hogy a felelősöket kutatná. Még az sem kizárt, ha nem ragaszkodik ahhoz, hogy mindenáron a mai napon a végére járjon, magától fog jönni a felmentő ötlet. Vagy a gond fog önmagától megoldódni és akkor kiderül, nem is volt az olyan nagy, mint azt hitte.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Ön szeretne diktálni, ami egy munkahelyen működhet is, de az otthonában ellenállásba ütközik. Kerülje azokat a helyzeteket, amelyekről Ön is tudja, hogy csak vitát szülnének. Hagyjon választási lehetőséget a párjának, gyermekeinek, így sokkal nagyobb tiszteletet vívhat ki, mint a közvetlen irányítással, Bár lehet, a döntéseikkel nem ért egyet, de ne feledje, mindenkinek a maga útját kell járnia ahhoz, hogy boldog lehessen.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Engedjen meg magának egy szabad napot. Hagyja, hogy kényeztessék, és ne akarjon mindenáron munkát végezni. Maradjon otthon, ha ehhez van kedve, hívjon barátokat, ha szívesen találkozna velük. Idegen emberekkel kerülje a találkozást. Nem lenne képes önmagát adni és így téves következtetéseket vonnának le. Megérdemelt már egy olyan napot, amikor nem kell döntenie, szerepet játszania vagy dolgoznia.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

A közérzete csapnivaló, egészsége nem szolgál túl jól. Mindez elsősorrban annak köszönhető, hogy nehezen fogadja el azt, ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt Ön eltervezte. Ilyenkor minden energiáját arra fordítja, hogy újra Ön irányíthassa az eseményeket és nem mérlegeli, mekkora áldozatot követel ez Öntől. Kerülje a stresszhelyzeteket legalább a mai napon és kapcsolódjon ki. Hagyja a házimunkát másra, ha pedig nincs segítsége, ráér az holnap is.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

A mai napon könnyedén alakít ki új kapcsolatokat vagy mélyít el régieket. Vicces, megbízható ember benyomását kelti és maradandó nyomokat hagy az ismerősökben és ismeretlenekben. De legnagyobb erőssége, hogy képes mások és a saját igényei között észrevétlenül hidat építeni. Ne kezdjen azonban azonnal azon munkálkodni, hogy kihasználja az új lehetőségeket, hagyjon időt arra, hogy a mai beszélgetések beérjenek.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Kiegyensúlyozott, boldog. Könnyen teremt új ismeretségeket, mivel nyitott és a magabiztosság sugárzik Önből. A barátai és a családja is keresi a társaságát, hisz kedvessége most nem ismer határokat. Ha úgy érzi, hogy a partnerével vagy közeli barátaival tisztázatlan nézeteltérései vannak, a mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy ezeket tisztázzák. Ön belátó, de mégsem meghunyászkodó, képes a saját érdekeiért kiállni, de mindezt úgy, hogy nem sérti meg a másik felet.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Belső gyötrelmei nem hagyják nyugodni. Eközben a környezetéből is folyamatosan keresik meg Önt a problémáikkal, gondjaikkal, csak kevesen veszik észre, hogy Ön is segítségre szorulna. Olyan dolgokat vágnak a fejéhez, amelyek megsértik, esetleg kifejezetten rosszindulatú megjegyzésekkel kell szembesülnie. Az ilyen helyzeteket használja ki arra, hogy elmondja a véleményét, és ne fújjon egyből visszavonulót.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

A magánéletében olyan problémák rendeződnek, amik sok fejtörést okoztak az utóbbi időben. Ez azt is lehetővé teszi, hogy nyitottá váljon új ismeretségekre. Beszélgetéseket kezdeményez és érdekes tapasztalatokkal lesz gazdagabb. Legyen azonban a tartalékaival takarékos, hajlamos ugyanis túlbecsülni az Önben rejtőző energiákat. Erősítse az immunrendszerét még azelőtt, hogy egy betegség ledöntené a lábáról.

BAK: (december 22 - január 20.)

Jelenleg teljes egyensúlyban van önmagával. Ez egyrészt abban nyilvánul meg, hogy nyugalmat áraszt, másrészt tele van tettvággyal. Az ismerősei keresik a közelségét, hisz a nyugalma és a kiegyensúlyozottsága rájuk is jótékony hatással van. Életöröméből szívesen táplálkoznak, tanácsát, segítségét kérik. Ön pedig előszeretettel fürdőzik a népszerűségben, ez csak további energiákkal tölti fel.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Az életében komoly változások várhatóak. Ne álljon félre és ne féljen az újtól. Keresse és élvezze az újat, tapasztalni fogja, hogy bár a kezdet mindig nehéz, a folytatás annál izgalmasabb lehet. Középpontba kerül, ami ugyan ismeretlen az Ön számára, de hamar megszokja és beletanul ebbe a szerepbe is. Maradjon határozott és továbbra is szenteljen figyelmet a környezetében élőknek, régi és új ismerőseinek egyaránt.

HALAK: (február 19 - március 20.)

A barátai és a családja szívesen tölti az idejét az Ön társaságában. Így aztán hamar a középpontba kerül és élvezi a népszerűséget. Különösen a partnere számra nyújt biztonságot a jelenléte, így törekedjen arra, hogy néhány órát kettesben is eltölthessenek. Pontot tehetnek komolyabb vitáikra úgy, hogy a megoldás, melyet közösen kidolgoznak, mindkét fél számára elfogadható és nem igényel komolyabb megalkuvást.