Fiatalkorúakat szórakoztatott sztriptízével VV Jerzy hétvégén egy vidéki szórakozóhelyen. A ValóVilág negyedik szériájának szépfiúja évek óta keresi kenyerét a vetkőzéssel.

A hét végén egy vidéki szórakozóhelyen a ValóVilágból ismert Jerzy volt a fellépő, akiről fotók is készültek, ahogy egy lánnyal kacérkodik. Ebben nem is lenne semmi érdekes, csakhogy a lány fiatalkorú, és a 18 pluszos műsorra be sem engedhették volna a szórakozóhely üzemeltetői. Jerzy állítólag el is vonult kettesben a lánnyal; mentségére váljék, fogalma sem lehetett róla, hogy a lány mindössze 16 éves - értesült a Blikk.

"Ez kényes téma, éppen ezért nagyon odafigyelek a szabályokra. A férfiak esetében nem igazán jellemző, hogy teljesen meztelenre vetkőznének egy ilyen show közben, ha mégis, azt valóban csak a felnőttek nézhetik" - mondta az egykori valóságshow-hős. "Amikor viszont marad az alsónadrág, abban semmi kivetnivalót nem találok. Bárki láthat ilyet a strandon" - nevetett Jerzy.  "Néhány éve körbekérdeztem a lányokat, mi tetszik nekik jobban, egy tanga vagy egy bokszeralsó, és mivel a többség a bokszerre szavazott, én is ebben lépek színpadra" - magyarázta Jerzy.

A jogász álláspontja azonban más, mint amit a Való Világ egykori szereplője gondol az üggyel kapcsolatban.

"Tettleges becsületsértésnek minősül Jerzy tette, ami miatt feljelentheti őt a lány vagy a szülei. Ez a cselekmény két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető" - fogalmazott dr. Kamarás Péter, a Blikk jogi szakértője.

Forrás: Life.hu