Két műtét után sem jött helyre Majka szíve. A rapper öröklött szívbetegségben szenved. Dundika attól fél, párja Cipő sorsára jut - írja a storyonline.hu

Cipő tragikus halála kapcsán sokaknak eszébe jut Majka veleszületett szívbetegsége. Amit ő a maga sosem titkolt, de persze nem is verte nagydobra. Ám ami Cipővel történt, a dolgok átértékelésére készteti.

"Amikor meghallottam, hogy Cipőt újra kellett éleszteni, és hogy szegény kómába esett, szinte sokkot kaptam. Remegve írtam azonnal Petinek egy SMS üzenetet, hogy nekünk is komolyan át kell gondolunk, mit és hogyan csinálunk tovább. Meg kell értenie, hogy az egészsége mindennél fontosabb. Sosem titkoltuk, de azért kevés emberben tudatosodott, hogy Majka már a második szívműtéten van túl" - mesélte a Storynak Dundika, aki sokáig azt hitte, Peti kicsit rájátszik az egészre.

Majkát kétszer operálták, ám a második műtét sem járt sikerrel.

"Millió egy szakorvosnál jártunk, ám újra meg újra előjött a ritmuszavar, időnként szabályosan kihagy a szívverése. Ilyenkor azonnal jelentkeznek azok a bizonyos pánikszerű, halálfélelemmel járó rohamok is. Nagyon ijesztőek" - folytatta Hajni, aki aggódik, hogy a nagy pörgés végképp árt kedvese egészségének.

Forrás: Story Online