Egy autós elütött egy gyalogost, akit a kocsijával egy csatorna partjára vitt és elrejtett. Az áldozat azért halt meg, mert kihűlt. 

Az egy éve történt eset gyanúsítottját, B. Györgyöt kedden helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság. A 46 éves férfi ellen segítségnyújtás halált okozó elmulasztásával gyanúsítják. A sofőr mindent megtett, hogy a gázolásra ne derüljön fény.

Egy éve holtan találtak egy férfit Szeghalomban, az Árpád utca végén lévő Ó-Berettyó-csatorna partján. A helyszíni orvosi vizsgálat megállapította, hogy a tragédia kihűlés miatt következett be. A közigazgatási eljárás során pedig kiderült, hogy közlekedési balesetet áldozata lett, erre utaló sérülések voltak ugyanis rajta. A rendőrség adatgyűjtésbe kezdett, ellenőrizte és elemezte az információkat, hogy kiderüljön, mi történt valójában.

A nyomozás adatai szerint az elhunyt férfi 2012. március 26-án este az úttesten gyalogolt, amikor elütötték. A sofőr ezután az eszméletlen sérültet betette az autójába, elvitte, elrejtette a csatornánál, és elhajtott. Így még a lehetőségét is kizárta annak, hogy valaki, aki arra jár, segítséget hívjon.