Tori Spelling és férje úgy döntött, hogy jót tesz a családi kötelékeknek, ha négy gyerekükkel együtt állnak be a zuhany alá - írja a storyonline.hu

Amióta Tori Spelling főállású reality-sztár anya lett, gyakorlatilag egész Amerika utálja, és minden héten újabb és újabb gyűlölőket gyűjt magának. A Beverly Hills 90210 egykori szereplője a napokban újdonsült tisztálkodási szokásaival osztotta meg az internet világát. Tori és férje, Dean McDermott ugyanis fogta négy csemetéjét, szépen ledobták az összes ruhát magukról, majd együtt beálltak a zuhany alá. Mindezzel pedig nemcsak időt és vizet spóroltak, de a sztárpár szerint közelebb is kerültek egymáshoz, mint család. Így ezentúl gyakran fognak ilyet csinálni.

A nagy élményt azonban a legtöbben bizarrnak titulálták, és betegesnek tartják Toriék közös zuhanyzását. A két kisebbik gyerek esetében még mindenki normálisnak tartja a dolgot, hiszen Hattie 17, Finn pedig 7 hónapos. De a testvéreik, Liam és Stella már hat, illetve négyévesek, vagyis nem igazán kéne a szüleik intim tájait bámulniuk, amik mellesleg pont fejmagasságban vannak nekik. A közös meztelenkedés ugyanis komoly lelki traumákat okozhat náluk, még akkor is, ha a szüleikről van szó.

Forrás: Story Online