Dita Von Teese ördögien fest az új fehérnemű kollekciójában, amit végre nekünk is megmutatott. A burleszk-stílusú modell mindannyiunknak ajándékul szolgál szexi külsejével és extravagáns kiegészítőivel, bárki számára elérhető áron.

A gyönyörű, szuper nőies modell, Dita Von Teese ismét megmutatta bájait. Legújabb fehérneműs fotóiban ördögien szexi, amit a ruhadarabok színe, mint a vérvörös vagy a fekete még vadítóbbá tesz. A kiegészítők pedig a modelltől megszokott kifinomult és csábító hatást keltik: például egy szőrmesál, amit bármikor magára teríthetne - de szerencsére nem teszi. A fényűző megjelenést tükrözik a Dita által kedvelt kesztyűk és tolldíszes kalapok is, valamint a csipkés míder is.

A fantasztikus modell igazán letagadhatna néhány évet korából, ugyanis negyvenedik évét tapossa, de ez egyáltalán nem látszik rajta, mert maximálisan a vonzó nőiességet sugározza. Dita vonzódása a fehérneműkhöz egyébként onnan ered, hogy első munkahelye egy fehérneműboltban volt, ahol asszisztensként dolgozott és kedvet kapott a saját kollekciók tervezéséhez. A modell állítása szerint imádja szép dolgokkal és luxussal körülvenni magát, ezt tükrözi új kollekciója is.

25 éve gyűjti a vintage stílusú fehérneműket, és mindig rajongott a praktikus és nőies darabokért. Saját tervezésű ruhadarabjaival azt akarta bebizonyítani, hogy a minőség és a stílus megfizethető áron is elérhető, és miért választanánk egy egyszerű fehér melltartót, ha a hétköznapokban is viselhetünk szexi, csipkés alsóneműt. Dita kollekciójának induló ára 12 font, vagyis kicsivel több, mint négyezer forint - tényleg a megfizethető kategória.

Forrás: Napiász Online