Debreczeni Zita is főz a SuperTV2 Hal a tortán című műsorában. A modell-fotós a Mokkában mesélt konyhai élményeiről és arról, hogyan tudta vendégül látni a többi hírességet.

Húsvétról szól ez a hét a Hal a tortán című műsorban is, ahol Tóth Szabi ehhez hűen például nyúlnak is öltözött. A hetet azonban Debreczeni Zita főztje nyitotta, ami nem aratott akkora sikert, ugyanis kiderült: vendégei nem ezt várták a szexi modelltől. A zenész például pörköltre számított, de nem azt kapta.
- Imádom a magyar ételeket. Vidéki lányként otthon vágtuk a disznót... De ettől függetlenül egy diétát követek, amit a Hal a tortán ideje alatt sem tudtam megszakítani. Nem mondhatom azt, hogy mindent eszem, amikor nem. Úgyhogy egy olyan menüsort állítottam össze, amit úgy gondoltam, meg tudok csinálni és meg tudok mutatni a vendégeimnek. De ez a dolog több sebből vérzett - magyarázta Debreczeni Zita, aki aznap még vizsgázott is.

- Oké, hogy ő csinálja ezt a diétát, de mi nem. Ott voltunk kikerekedett szemekkel, mert Zita nem is evett - fűzte hozzá Tóth Szabi.

A modell ezt egyébként azzal magyarázta, hogy nem tudott enni és elmaradását azzal igyekezett pótolni, hogy vendégei körül sürgött-forgott egész este.

Forrás: Stop.hu